İZMİR’İN YENİ MARKASI KAPSHON

İZMİR’İN YENİ MARKASI KAPSHON

Bostanlı’da 4 yıl önce açılan Kapshon, markalaşma yolunda hızla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da ikinci şubesini açan Kapshon’un hedefi İzmir’de 5 mağazaya ulaşmak ve İzmir dışında her ilde en az bir şube açmak.

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Tek Ambalaj’ın sahiplerinden olan Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Başkan Yardımcısı Tekstil Mühendisi Hakan Solak, 4 yıl önce Karşıyaka merkezli bir marka yaratma düşüncesiyle kurduğu Kapshon’un ikinci mağazasını da Karşıyaka’da açtı. Açılışa CHP Milletvekili Umut Oran, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, BESİAD Başkanı Altuğ Algur ve çok sayıda Karşıyakalı işadamı katıldı. İzmir’de 5 mağazaya ulaşma hedefi olduğunu söyleyen Solak, “Kapshon’u tüm Türkiye’ye yaymak, her ilde en az bir mağaza açmak istiyoruz” dedi.

 

Karşıyaka’da 4 yıl önce açtığı ilk mağaza ile birlikte mağazacılık sektörünü öğrenmeye başladığını belirten Solak, “Kapshon’u ilk açtığımızda sadece çanta satıyorduk. Sonra müşteriden gelen talepler doğrultusunda terlik ve ayakkabı satışına da başladık. Hummer Jack, Bulldozer, Jump gibi ünlü markalarla anlaşmalar yaptık. Kapshon’u çanta ve ayakkabı satışı konusunda markalaştırmak istiyoruz” diye konuştu.

KARŞIYAKA’NIN MARKASI

Öncelikle ana caddelerde yaygılaşmak istediklerini dile getiren Solak, talepler doğrultusunda AVM’lerde de yer alacaklarını ifade etti. Tüm mağazaları kendi bünyelerinde açmak istediklerini anlatan Solak, “Yavaş yavaş ama emin adımlarla büyüyeceğiz. İzmir’de hedeflediğimiz mağazaları hemen şimdi açabiliriz. Ancak biz istikrarlı bir büyüme gerçekleştirmek istiyoruz. Markamızın bilinirliğini arttıp zamanı geldiğinde yeni şubeler açacağız. Balon bir büyüme gerçekleştirmek istemiyoruz” dedi. Solak, gelecek yıl Karşıyaka’da bir mağaza daha açacaklarını ardından Şirinyer ve Güzelyalı bölgelerinde birer mağaza hedefleri olduğunu vurguladı.

Kapshon’un, Türkiye’de Karşıyakalı bir marka olarak anılmasını istediğinin altını çizen Solak, “Ben, Karşıyakalıyım. Tüm hayatım Karşıyaka’da geçti. Karşıyaka’dan doğan ulusal bir marka yaratmak hayalim vardı ve bunu Kapshon ile gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.