İzmir’in “yeşil” OSB’si BAYOSB olacak

İzmir’in “yeşil” OSB’si BAYOSB olacak

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Eylül ayı müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Bölgenin “Ekopark Endüstri Bölgesi” olma hedefinin değerlendirildiği toplantıda, bölgeye “Yeşil OSB” kimliği kazandırmak için atılabilecek adımlar konuşuldu.


Kurulduğu günden bu yana çevre yatırımlarını ön planda tutan BAYOSB’de yeni hedef 2018 yılında “Ekopark Endüstri Bölgesi” olmak. 2017 yılında hayata geçirilen yatırımların ve 2018 hedeflerinin değerlendirildiği müteşebbis heyet toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, “Bölgemiz kurulduğu günden bu yana çevre yatırımlarına çok önem veriyor, bu alanda çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bugün de 2018 hedeflerimiz arasında olan Ekopark Endüstri Bölgesi olma hedefimizi gündeme aldık ve bu konuda yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. 2018 yılında hayata geçireceğimiz projelerle hedefimize ulaşma konusunda kararlıyız” diye konuştu.
 

Projeler şekilleniyor
 

Daha yeşil bir OSB olmak adına hayata geçirilebilecek her fikri değerlendirdiklerini belirten Telseren, “Atık su arıtma tesisinden, güneş enerjisi santraline kadar pek çok projeyi gündemimize aldık. Bu projeleri hayata geçirmeden önce titiz bir fizibilite süreci yürütüyor, daha önce hayata geçirilmiş benzer projeleri artıları ve eksileriyle masaya yatırıyoruz. Değerlendirmelerimizi tamamladıktan sonra, bölgemiz için en uygun olan projeleri seçerek hayata geçireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.