İzmirli Adam Evi Soyulunca Hırsız Sandı Ama...

İzmirli Adam Evi Soyulunca Hırsız Sandı Ama...

İzmirli talihsiz adam evini soyup soğana çevireni hırsız sandı ama...

İzmir Karabağlar'da yaşayan 60 yaşındaki adam bundan 3 yıl önce evlendiği ve ikinci eşi olan kadın tarafından soyuldu. 3 yıl önce evlendiği 51 yaşındaki kadın ile Urla'da bulunan yazlıklarına giden adam, eşinin izin alarak Kemeraltı'na gitmesi ve gece dönmemesi üzerine Karabağlar'da bulunan evine gitti. Evi bomboş bulan ve iyi niyetinden taviz vermeyen adam eşini tekrar aradı. 

Eşinin telefonu açmaması üzerine iyi niyetin sınırlarını zorlayarak karakola başvuran adam evinin soyulduğu ve hırsızların eşini öldürdüğü şüphesini paylaştı. Karakoldaki polisler talihsiz adamın eşinin kardeşine ulaşarak evi soyanın kadın olduğunu ve kadının Antalya'ya taşındığını öğrendi. Gerçek karşısında yıkılan talihsiz adam aralarında hiçbir sorun olmadığını belirterek kadının evde sadece beraber çekildikleri fotoğrafı bıraktıklarını açıkladı.

Para alarak evi soymaya gitmiş

Talihsiz adamın anlattıkları doğrultusunda eşinden para isteyen kadın, Kemeraltı'na alışverişe gideceğini söyledi. Kemeraltına gitmeyerek evlerinin olduğu yere giden kadın buraya yanında 3-4 kadınla beraber gelerek kayıtlı olmayan bir nakliye kamyonuyla evi boşalttı. 

Evin tapusu kadına kalacak

Kocası soyan kadının evi, kocasının ölümü üzerine kendisine kalacak şekilde vasiyet hazırlattığı da ortaya çıktı. Talihsiz adam bu durumun önüne geçebilmek için mücadele ediyor. Öte yandan evde nakit olarak bulunan 5 bin lirası ve eşinin bileğine taktığı 8 bileziği de çalınmış olan talihsiz adama polis ortak mal olduğu gerekçesiyle yardımcı olamayacağını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.