İzmirli AK Partililer hadi bakalım!

İzmirli AK Partililer hadi bakalım!

Ali Eyce yazdı; İzmirli Ak Partililer hadi bakalım!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açıklama sonrası İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ’ın adaylığı kesinleşecek.

Hamza Dağ kimdir? sorusunu sormaya dahi gerek duymuyorum ama bu soruyu sorma ihtiyacı duyanlar, Google arama motoruna ismini yazıp yanına da İzmir kelimesini koyarsa kim olduğunu, ne olduğunu, ne yaptığını, İzmir için, İzmirliler için neden önemli, tanınmış ve umut taşıyan, umut getiren bir siyasetçi olduğunu gayet net okurlar.

Yazımın özü Hamza Dağ kim? sorusu değil zaten.

Yazımın özü İzmirli AK Partililer.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını, o tarafından bu tarafından çekiştirip, İzmirli olmamakla, teşkilattan uzak olmakla eleştirenlere sözlerim.

Hamza Dağ, gençliğini İzmir’de siyaset yaparak yaşamış bir siyasetçi.

Hamza Dağ, hayatını İzmir’i ve İzmirlileri düşünerek Ankara’da bir çok projenin elinden tutan, ortaya çıkartan ve her şeye rağmen İzmir’e, İzmirlilere kazandıran bir siyasetçi.

Hamza Dağ, Ankara’da Türkiye’nin siyaset merkezinde her zaman İzmir’in, İzmirlilerin haklarını korumak adına mücadele eden bir siyasetçi.

Hamza Dağ, AK Parti teşkilatlarında gençlik kollarından başlayıp, emin adımlarla, doğru kararlarla, düzgün duruşuyla saygınlık kazanmış bir siyasetçi.

Hamza Dağ, İzmir’in sadece elit kesimine değil, aynı zamanda İzmir’in en ulaşılması güç yerlerine dahi gitmiş, insanlara ulaşmış, onlarla konuşmuş ve sorunlarını dinlemiş bir siyasetçi.

Hamza Dağ, sadece seçim zamanı değil, seçimin olmadığı her zaman İzmir’de, İzmirlilerle birlikte olmaktan keyif almış, onların iyi ve kötü günlerinden yanında olmuş bir siyasetçi.

Hamza Dağ özünde İzmirli, özünde İzmir sevgisi olan bir siyasetçi.

İzmir’de yaşayan ve İzmir teşkilatlarında ‘Yıllarımı geçirdim, ömrümü verdim, emeklerim çok’ diyen İzmirli AK Partililer, hadi bakalım söz sırası siz de, eylem sırası sizde, hareket sırası sizde.

Sizden birisi, sizin içinizden birisi, sizinle birlikte İzmir ve İzmirliler için mücadele eden birisi Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayınız.

Daha çok çalışmak, daha çok mücadele etmek, daha çok sahalarda olmak, daha çok AK Partili olduğunuzu gösterme zamanı.

Hamza Dağ’ın arkasında sıra dağlar gibi durmanızın, AK Parti’nin, onun ve dolayısıyla İzmir’in, İzmirlerin kazanması için çalışma zamanı.

Vesselam.

ikinci-davet-hamza-dag-dan-geldi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.