'İZMİRLİ AVUKAT BURKAY BULANIK CEM YILMAZ'A RAKİP'

'İZMİRLİ AVUKAT BURKAY BULANIK CEM YILMAZ'A RAKİP'

İzmir Barosu’na kayıtlı Avukat Burkay Bulanık, Cem Yılmaz’a rakip oluyor.

Başkent İletişim Akademisi’nden geçen sene tiyatro ve sinema oyunculuğu eğitimleri alan Bulanık, şimdi tek kişilik Stand Up gösterisi için çalışmalara başladı. Tayfun Eraslan, Tomris Çetinel, Yusuf Köksal, Ali Hürol, Bülent Arın ve Cihan Ünal gibi ünlü isimlerden ders alan Avukat Burkay Bulanık, oyunculuğu ile kendini kanıtlamış olan Haluk Bilginer, Ercan Kesal, Çetin Tekindor gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu. Efe Köse’nin yazdığı Can Dalkılıç’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘RASPUTİN’ isimli oyunda, ‘PRUSKEVİC’ rolünde izleyici ile buluşacak olan Avukat Burkay Bulanık, tek başına sergileyeceği Stand Up hazırlıklarına başladığı, yazın izleyici karşısına çıkacağını söyledi.

12-014.jpg

Küçük yaşlarda tiyatrocu ve oyuncu olmak istediğini belirten Avukat Burkay Bulanık, ‘O günkü şartlarda tiyatro ve oyunculuk alanına yönelemedim. Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra Avukatlık ruhsatını aldım. Şu anda özellikle Ağır Ceza davalarında emsal niteliğinde çok sayıda dava kazandım. Hukuk ofisimde ekibimi genişletip özlem duyduğum tiyatro ve oyunculuk eğitimi için kendime zaman ayırdım.

11-050.jpg

Yıllar sonra özlem duyduğum tiyatro ve oyunculuk alanında önemli isimlerden eğitim aldım. Hedeflerimi adım adım gerçekleştiriyorum. Özellikle hayranı olduğum Cem Yılmaz gibi tek kişilik oyunlar sergilemek için çalışmalara başladım. Çalışmalarımı yaz sezonuna kadar bitirip oyunumu sergilemek istiyorum. Bana destek veren hocalarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.