İzmirli Avukattan Başkan Soyer’e ‘Ağaç’ önerisi!

İzmirli Avukattan Başkan Soyer’e ‘Ağaç’ önerisi!

Çevreciliğiyle tanınan İzmir Barosu Avukatlarından Yusuf Akın, sosyal medya üzerinden İzmir  Büyükşehir Belediye  Başkanı Tunç Soyer’e ‘Ağaç’ önerisinde bulundu.

Medya Ege/Özel Haber- Avukat Akın, bahçesine en az üç ağaç dikene suyun yüzde 50 indirimle kullanma hakkı verilmesini önerdi. Karabağlar’da üç gün süren orman yangınlarıyla ilgili olarak, bir çok STK ve İzmir’in önde gelen kişileri, yeniden fidan dikme ve yeniden orman yaratma konusunda seferberlik ilan etti. İzmir Barosu  Avukatlarından  ve çevreye olan duyarlılığıyla tanınan Avukat Yusuf Akın, önceki gün sosyal  medya hesabı  üzerinden  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, orman ve ağaç konusunda sıra dışı ve farklı  bir öneride bulundu.

Avukat Akın, sosyal medya  üzerinden  paylaştığı  önerisinde,  Başkan Soyer’e seslenerek, bahçesinde en az üç zeytin veya çınar ağacı diken İzmirliye  suyun bir yıl  süreyle yüzde 50 indirimle  kullanma hak verilmesini istedi. Avukat Yusuf Akın, betonlaşan  İzmir’in, daha yeşil ve yeşile karşı  daha duyarlı hale gelmesi için bu çalışmaya  Başkan Soyer’in öncülük ve destek olması halinde,  İzmir’in geleceğini yaşayacak çocuklara, ağaçlar içinde, yeşillikler içinde bir İzmir’i mümkün kılınabileceğini belilrtti.

Avukat Yusuf  Akın’ın sosyal  medyadaki o paylaşımı:

*Sayın Tunç Soyer'e öneri... Sayın Başkanım... Bahçesine en az üç zeytin/çınar ağaçı diken İzmir'imizin güzel insanlarının Suyu bir yıl %50 indirimli kullanmasını sağlayalım...*

68658420_1893398937473488_4894930603268374528_n.png
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.