İzmirli başkanlardan altılı masaya destek mesajı

İzmirli başkanlardan altılı masaya destek mesajı

İzmir'in CHP'li belediye başkanları, bugün toplanan altılı masaya destek paylaşımları yaptı.

Medya Ege- CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin oluşturduğu ittifak üyeleri, bugün SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde toplandı. Toplantı görüşmeleri devam ederken CHP'li İzmir Belediye Başkanları, ittifaka desteğini açıklayan paylaşımlar yaptı.

"YARININ TÜRKİYE'Sİ İÇİN"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplantının Türkiye'nin tüm renklerini tek bir amaç için bir arada tutma amacı olduğuna dikkat çektiği açıklamasında "'Adalet ve Demokrasi' için… 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' için… 'Yarının Türkiye'si için'... 'Hep Birlikte Güzel Yarınlara' Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, yol arkadaşlarımızla birlikte, aydınlık güzel bir gelecek artık çok daha yakın.. 'Hep Birlikte Güzel Yarınlara'" ifadelerine yer verdi.

abdul-batur-kimdir-nerelidir-h1546536639-d9d62e.jpg

"HEP BİRLİKTE GÜZEL YARINLARA"

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında demokrasinin kazanımı yine Cumhuriyet olacak. 1923’ten sonsuza" ifadeleri ile Cumhuriyet değerlerine dikkat çekti.

mustafa-idug.jpg

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ise yurttaşlara çağrıda bulunduğu paylaşımında "Siyasi partiler ‘güçlü irade’ göstererek, devlet ve milletin geleceği için aynı masada buluşma özverisinde bulundu. Şimdi sıra milletimizde. " ifadelerini kullandı.

1200x627-baskan-ali-engin-kentsel-degil-rantsal-donusum-yapiyor-1634382426926.jpg

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da "Birbirinden ayrı birçok noktası olan siyasi partiler ‘güçlü irade’ göstererek, devlet ve milletin geleceği için aynı masada buluşma özverisinde bulundu." ifadeleri ile partilerin güçlü bir irade gösterdiğine işaret etti.

b1-4606-2330.png

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise toplantıya olan desteğini "Güzel ve yaşanabilir bir Türkiye. Hep Birlikte Güzel Yarınlara" paylaşımı ile açıkladı.

fatma-calkaya-rektorluk-kendi-aciklamasi-ile-celisiyor-288limrtsu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.