İzmirli Başkanlardan Selin Sayek Böke'ye tebrik yağdı

İzmirli Başkanlardan Selin Sayek Böke'ye tebrik yağdı

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı'na oy birliğiyle seçilen CHP İzmir Milletvekili Doç. Dr. Selin Sayek Böke’ye İzmirli başkanlardan tebrik yağdı.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı'na oybirliğiyle seçildi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve Çeşme Belediye Başkanı Erkem Oran, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, Böke'yi tebrik ettiler.

fkbdv19xiam74re.jpg

Başkan Kılıç, yayınladığı tebrik mesajında "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı'na oy birliğiyle seçilen CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekilimiz Selin Sayek Böke’yi kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

fkagw4cxiaafsfa.jpg

Başkan Sandal, paylaşımında "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı'na oybirliğiyle seçilerek bizleri gururlandıran partimizin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekilimiz Sn. Doç. Dr. Selin Sayek Böke’yi kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

baskan-sandan-carpici-sozler-ilk-defa-bayrakli-bu-kadar-hizmet-aliyor-buyuksehir-adeta-destan-yaziyor-h87581-55f2e.jpeg

Başkan Oran, konuya ilişkin açıklamasında "CHP İzmir Milletvekilimiz ve Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayek Böke'nin, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi, Sosyal İşler Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Başkanlığı'na seçildiğini öğrendim. Sayın Selin Sayek Böke'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

kapak-121846.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.