İzmirli Belediye Başkanlarından Marmaris'e destek mesajı

İzmirli Belediye Başkanlarından Marmaris'e destek mesajı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın şiddeti ile büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ederken İzmirli Belediye Başkanlarından destek gecikmedi.

Nilda Altın Okay- Muğla’nın Marmaris ilçesi Bördübet bölgesinde bulunan ormanlık alanda çıkan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 20 helikopter, 14 uçak ve yaklaşık bin 500 personel ile söndürme çalışmaları hakkında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'dan peş peşe açıklamalar geldi.

4850706-001.jpg

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "Muğla'nın Marmaris ilçesi Amazon Koyu'nda çıkan yangın yüreklerimizi dağlıyor. En kısa sürede yangının kontrol altına alınmasını umut ediyoruz. Geçmiş Olsun Marmaris." ifadelerini kullandı.

45duausd.jpg

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Marmaris’in Bördübet bölgesinde başlayıp hızla yayılan yangınla mücadele devam ediyor. Belediye Başkanımız Mehmet Oktay'dan yangının kontrol altına alınmak üzere olduğu bilgisini aldım, belediyemizin tüm imkanlarının Marmaris'in emrinde olduğunu ilettim. Başkanımıza ve Marmaris halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." diye konuştu.

ismail-yetiskin-477x370.jpg

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ise paylaşımında "Marmaris’te çıkan orman yangınını üzüntü ve endişeyle takip ediyorum. En kısa zamanda kontrol altına alınmasını umuyor, yangınla mücadele eden tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

466556654564465665.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.