İzmirli Berberlere Optik Ürünleri İndirimli…

İzmirli Berberlere Optik Ürünleri İndirimli…

İzmir Berberler Odası, Bornova Optik ile imzaladığı protokol ile üyelerine indirimli göz sağlığı hizmeti sunacak.

İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ile Bornova Optik Genel Müdürü Mehmet Köseoğlu arasında imzalanan protokole göre, oda üyeleri ve birinci derece yakınları, alacakları her türlü optik ürününde yüzde 35 oranında indirimden yararlanacaklar. Protokol bir yıl geçerli olacak.
Üyelerinin zor şartlar altında çalıştıklarına dikkat çeken İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, sağlık alanında meslektaşlarına finansal kolaylıklar sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Bilgin, ‘Sağlık her işin başı. Bizim işimiz maharet, beceri, ustalık isteyen bir meslek. Üyemiz işyerini komşusuna emanet edemez, kendisinin işinin başında bulunup traş yapması, saç kesmesi lazım. Hastalık ve tedavi sürecinde çalışamadıkları takdirde evine ekmek götüremedikleri için bu dönemi en kısa sürede atlatmaları çok önemli.  Bu nedenle sağlık hizmetlerine önem veriyoruz, bu alanda üyelerimize ve yakınlarına indirimli sağlık hizmetleri sunmak istiyoruz. 
Bu çalışmalarımızın ilk ayağını Bornova Optik ile yaptığımız anlaşma oluşturuyor. Üyemiz adının ve oda numarasının yazılı bulunduğu kart ile firmanın herhangi bir şubesine başvurup kendisi veya ailesi için gereken ürünü indirimli olarak alabilecek. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla sağlık hizmetlerinin alanını genişletmek istiyoruz’ dedi.
6 Şube hizmette
İzmir çapında 6 şube ile hizmet verdiklerini kaydeden Bornova Optik Genel Müdürü Mehmet Köseoğlu ise, ‘Karşıyaka, Hatay, Balçova ve Bornova’daki üç şubemize gelecek olan üye dostumuz ve yakınları, her türlü numaralı  gözlüklerde veya güneş gözlüklerinde istedikleri ürüne yüzde 35 oranında indirimle sahip olabileceklerdir. İzmirli berberler indirim kartları için odalarına müracaat edebilirler. Özellikle dikkat ve titizlik gerektiren berberlik mesleği ile uğraşan dostlarımız için göz sağlığı işlerini aksatabilecek kadar önemli bir konu.’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.