İzmirli Beşiktaşlılar buluştu

İzmirli Beşiktaşlılar buluştu

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İzmirli Beşiktaşlılar Alsancak'ta bir araya gelerek maçı hep birlikte izledi.

Süper Lig’de büyük heyecan devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek ligdeki 10. galibiyetini elde etti. Beşiktaş'ın golleri 4. dakikada Milot Tashica, 45. ve 47. dakikalarda Semih Kılıçsoy ile 78. dakikada Cenk Tosun attı. Beşiktaş- Çaykur Rizespor maçını birlikte izlemek için Alsancak’ta bir araya gelen İzmirli Beşiktaşlılar karşılaşmayı büyük coşku ve heyecan içersinde izledi. Kafede toplanan İzmirli Beşiktaşlılar devre arasında Cumhuriyet Bulvarında Mustaka Kemal Atatürk’ün pankartını açtı. Pankartı açtıktan sonra taraftarlar tezahüratlarda bulundu. İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Efe Girişken seçim öncesinde açıklama yaptı.

whatsapp-image-2024-01-10-at-14-44-01.jpeg

"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ OLACAK"

Beşiktaş ruhunu İzmir’de hep yaşatmak isteyen İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Efe Girişken, "Derneğimizin 25 Ocak’ta seçimleri olacak. Bu sene Başkan Adaylığımı açıkladım.1200 üyemiz ile Beşiktaş ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz. Özellikle İzmir’de sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Spor ile sosyal farkındalık yaratmak en büyük misyonlarımız arasında yer alıyor. Toplumumuza faydalı iyi bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Umarım yeni dönemde dernek yönetiminde Başkan olarak yönetim kurulu ve arkadaşlarımızla İzmir’deki Beşiktaşlılara fayda sağlamak istiyoruz. Başkan Adayı olarak çalışmalarımız ve projelerimiz var. Kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi yakın bir zamanda İzmir kamuoyu ile paylaşacağım. Beşiktaş’ımızın maç etkinliklerini hep birlikte izliyoruz. Her hafta kara kartalımızın maçlarını arkadaşlarımızla toplanıp kafe ve restoranlarda takip ediyoruz. Hatta bazen İstanbul’da Beşiktaş’ımızın maçlarına otobüs kaldıracağız. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma, aileme ve tüm Beşiktaşlılara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.