İzmirli gazeteci Gaye Karadağ anıldı

İzmirli gazeteci Gaye Karadağ anıldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve TRT İzmir Radyosu spikerlerinden Gaye Karadağ Doğançay Mezarlığında bulunan kabri başındı anıldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve TRT İzmir Radyosu spikerlerinden Gaye Karadağ için düzenlenen törene eşi Dündar Karadağ, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, İGC Başkan Yardımcısı Dilek Gappi, İGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda mesai arkadaşı, yakın dostları ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen şunları söyledi;

“Sadece 35 yıllık meslektaşımı değil, omuzdaşımı, çok şey paylaştığım dostumu kaybettim. Cemiyetimiz için çok emek veren bir arkadaşımızdı. İnsanlara yaklaşımı çok özeldi, çok iyi bir dinleyiciydi. İyi bir spiker, disiplinli bir çalışma arkadaşıydı. Pandemi tedbirleri nedeniyle geniş bir tören yapamadık. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.”

0-(7)-123.jpg

Acımı Tarif Edemem

Törene katılanlara teşekkür eden eşi Dündar Karadağ da şunları ekledi;

“Gaye ile biz ruh ikiziydik. Biz yolumuza çıkan tüm engelleri birlikte aştık, mücadele verdik. Birbirimize hep destek olduk. Hayattan büyük beklentileri yoktu, biz mutluluğu seçtik. Yaşadığım acıyı tarif etmem çok zor. Burada yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.”

Dündar Karadağ’ın ardından konuşan İGC Başkan Yardımcısı Dilek Gappi;

“Son yıllarda birçok arkadaşımızı yitirdik. Zor süreçleri birlikte atlattığımız dostumuzu kaybetmek hepimizi derinden sarstı. Hepimizin hayatına iyiliği dokundu. Onun yeri her zaman çok özel olacak” dedi.

Anma töreninde Gaye Karadağ’ın mesai arkadaşlarından Ahmet Büyükçulhacı, Semih Aksoy, Sadık Uçar, Öcal Uluç ve Mehlika Gökmen de birer konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.