İzmirli gazeteciden şok iddia!

İzmirli gazeteciden şok iddia!

İzmirli gazeteci Erhan Gülenç, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, CHP Çeşme adayı Lal Denizli'nin hamiliğini yaptığının belirtildiğini iddia ederek "Akdoğan, Lal Denizli için İzmir'de üst düzey partilileri bile arıyor, sorunlarını çözüyormuş" dedi.

MEDYA EGE - İzmirli gazeteci Erhan Gülenç, Buğra Gökce'nin gölge patronu olduğunu ifade ettiği Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli için hamilik yaptığının belirtildiğini iddia ettiği yazısında şu ifadelere yer verdi:

"RANT BÖLGESİ ÇEŞME'DE GÖLGE BAŞKAN AKDOĞAN VE GÖKCE Mİ?

CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak gösterilmeyen eski Genel Sekreter Buğra Gökce'nin gölge patronunun Ankara Milletvekili Umut Akdoğan olduğunu yazmıştık. Bu yazımız ses getirmişti. Gökce aday yapılmasa da Akdoğan'ın İzmir'e ilgisi bitmedi. Akdoğan'ın CHP'nin Çeşme adayı Lal Denizli hamiliğini yaptığı belirtiliyor. Kulağımıza geldiğine göre, Akdoğan, Lal Denizli için zaman zaman İzmir'de üst düzey partilileri bile arıyor ve sorunlarını çözüyormuş... Bu arada Buğra Gökce de İzmir'den aday yapılmayınca Ankara'da Akdoğan'ın ofisinden çıkmaz olmuş. Sürekli buraya gidip zaman geçiriyormuş. Bu durum da akıllara 'Lal Denizli seçilirse Akdoğan ve Gökce, rantı en yüksek ilçe Çeşme'nin gölge belediye başkanı mı olacak?' sorusunu getiriyor."

0x0-soyer-pimi-cekip-bombayi-izmirin-ortasina-birakti-1708202924616-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.