İzmirli gazeteciye bıçaklı saldırı!

İzmirli gazeteciye bıçaklı saldırı!

İzmir'in tanınmış gazetecilerinden Melih Demirtaş, kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İzmir'in tanınmış gazetecilerinden Melih Demirtaş, şehrin merkez ilçelerinden biri olan Konak Karataş sahilinde bıçaklı saldırıya uğradı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, üç kişi tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda Demirtaş yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hızla hastaneye kaldırılan Demirtaş, yapılan müdahalelerin ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek taburcu edildi.

Gazeteci Melih Demirtaş, olayın şokunu üzerinden atmadan yaptığı açıklamada, İzmir'in genel olarak güvenli semtlerinden biri olarak bilinen Karataş'ta böyle bir saldırıya uğramanın kendisi için beklenmedik ve şaşırtıcı olduğunu belirtti. Demirtaş, bu tür olayların toplumda güvensizlik hissini artırdığına dikkat çekti ve yetkililerin güvenlik önlemlerini artırması gerektiğini vurguladı.

Tecrübeli gazeteci Melih Demirtaş, uzun yıllardır İzmir'de gazetecilik yapmakta ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin aktif bir üyesi olarak biliniyor. Aynı zamanda birçok yerel ve ulusal ödülün sahibi olan Demirtaş, kendi yaşadığı bu olayla ilgili "Haber yapacakken haber olmak ne ironiktir" diyerek duygularını ifade etti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

whatsapp-image-2024-04-06-at-13-39-52-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-06-at-13-39-52-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.