İzmirli Genç Erdoğan'ı Seslendirdi

İzmirli Genç Erdoğan'ı Seslendirdi

İzmirli Gökhan Aslan Erdoğan'ın hayatını seslendirdi.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini taklit ettiği videolarla tanınan Gökhan Aslan, Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı “Reis” filminde seslendirme yaptı


İzmir'de yaşayan oyuncu Gökhan Aslan (32), sesini birebir taklit ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolarıyla herkesi şaşırttı. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran videolarıyla fenomen olan Aslan, film yönetmenlerinin de dikkatini çekti. "Reis" filminin yapım ekibinden gelen teklif üzerine Aslan, Erdoğan'ın hayatını konu alan filmde seslendirme yaptı. Erdoğan'a olan hayranlığının dönemin başbakanı olduğu ve tarihi Davos konuşmasını yaptığı süreçte başladığını belirten Aslan, "Bütün dünyanın gördüğü halde görmezden geldiği, bildiği halde bilmezden geldiği şeyleri İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres'in yüzüne Osmanlı tokadı gibi vurdu. Ben yapı olarak mert, delikanlı insanları çok severim. Sayın Cumhurbaşkanımızın o dik duruşundan dolayı o günden sonra kendisine özel bir hayranlığım oldu. O günden sonra daha yakından takip etmeye başladım. Böylece zamanla yoğunlaştık, taklidini yapmaya başladım. Gelen olumlu tepkilerden sonra devam ettim" dedi.

 
'REİS'TE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I O FENOMEN SESLENDİRDİ
'PARA TALEP ETMEDİM'

Seslendirme teklifi geldikten sonra kısa bir araştırma yapıp, kabul ettiğini belirten Aslan "Büyük bir keyifle yaptım. Beş kuruş para da talep etmedim" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşuna hayran olduğunu söyleyen Aslan, "Birleşmiş Milletler'de gördünüz işte 'Dünya beşten büyüktür' dedi. Bunu kim diyebilir yani ben gurur duyuyorum. Hayranlığım işte bu yüzden, dik duruşundandır. Videolarımda hiç siyasete girmemeye çalışıyorum. Bana düşmez çünkü ben siyasetçi değilim. Elif gibi dik duruş beni çok etkiliyor" dedi.

O VİDEOLAR İÇİN DAVA AÇTI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da onun taklidini yaparak seslenen Aslan, "Sayın Cumhurbaşkanım beraber yürüdük biz bu yollarda, bana her şey sizi hatırlatıyor. Sayın Cumhurbaşkanım muhtarları çağırıyorsunuz, beni de çağırın. Külliye'ye gelip elinizi öpeyim, bir helallik alayım" dedi. Arkadaşları arasında yaptığı alkol konulu taklidin kendi rızası dışında internette yayıldığını anlatan Aslan, "O videoların kaldırılması için İzmir 7. Sulh Mahkemesi'ne giderek karar çıkarttırdım" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.