İzmirli Genç İşsizlik Yüzünden İntihar Etti

İzmirli Genç İşsizlik Yüzünden İntihar Etti

İzmirli üniversite mezunu genç iş bulamayınca intihar etti...

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Gökhan Karamanoğulları isimli üniversite mezunu genç bir süredir iş bulamadığı için bunalıma girdi. 4 çocuğu olan ailenin tek erkek çocuğu olan genç, evlerinin çatısına çıkarak, ailesinin av tüfeğini çenesinin altından ateşlemek suretiyle intihar etti. Ses üzerine çatıya çıkan ailesi talihsiz genci kan içerisinde buldu. Ağır yaralı haldeki genci kendi otomobilleriyle Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldıran ailesinin çabaları yetersiz kaldı. 

Torbalı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verilen talihsiz genç, yolda yaşamını yitirdi. Ailesinin ölüm haberiyle beraber fenalık geçirdiği genç, dün ikindi vakti kılınan namazla beraber Torbalı'da toprağa verildi.

Daha önce de denemiş

İntihar eden gencin Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü bitirdiği ortaya çıkarken, uzunca bir süredir işsiz olduğu ve psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Öte yandan gencin daha önce de 4 katlı evlerinin 4. katından atlayarak intihar etmeye çalıştığı öğrenildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.