İzmirli Girişimcilerden Almanya Çıkarması

İzmirli Girişimcilerden Almanya Çıkarması

İzmir'den Almanya'ya Genç Girişimci Çıkarması

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) İzmir Şubesi, Almanya'ya çıkarma yaptı. Hanau kentindeki eyalet konferansına katılım sağlayan İzmirli genç girişimciler, iki şehir arasındaki bağı kuvvetlendirecek projelere ilişkin çalışma gerçekleştirdi. 

Organizasyon JCI'nın Hessen Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 250 kişinin katıldığı organizasyona JCI İzmir'den 6 kişilik heyet katıldı. Farklı ülkelerden girişimcilerin katıldığı konferansla ilgili açıklamalarda bulunan JCI İzmir Şube Başkanı Şeyda Elif Güven, derneğin inanç metninde de yer aldığı gibi, insanlar arasındaki kardeşliğin milletlerin hakimiyetini aştığını belirtti. İki şubenin kardeşliğinde buluştuklarını kaydeden Güven,  "JCI İzmir'in 2018 mottosu 'Fark Yarat'. Bugün burada sizlerle gerçekleştireceğimiz projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz. İki şube, iki şehir milletlerin hakimiyetini aşarak dünya vatandaşları için çok güzel projelerde buluşacaklar. Bu güzel şehri tanımamızı sağlayan başkanlarımıza teşekkür ederiz" dedi. 

Almanya'da Yerel Yöneticilerle Temas

JCI İzmir heyetinin Almanya temasları konferansla da sınırlı kalmadı. Ekip, şehrin yöneticileri ile de buluştu. Schlüchtern Belediye Başkanı Mattias Möller, JCI İzmir heyetini makamında ağırlarken, üyelere şehrin altın defterinde yer verildi.  Güven de Müller'e el yapımı çini tabak ve İzmir’e özgü çeşitli hediyelerin yanında Türkiye pinini takdim etti. JCI İzmir heyeti için Hanau Kalesi'nde de özel bir gece düzenlendi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.