İzmirli Güzel Şarkıcı Bahar Gelir Kamera Karşısına Geçti

İzmirli Güzel Şarkıcı Bahar Gelir Kamera Karşısına Geçti

İzmirli güzel şarkıcı Bahar Gelir, Selami Şahin'in yönetmenliğini üstlendiği biten albümünü beklemeye alarak yeni bir proje için kamera karşısına geçti.

Medyaege/Oğuz Can Demirören - Güzel şarkıcı, Sezen Aksu, Özcan Deniz, Volkan Konak, Recep Aktuğ, Musa Eroğlu ve Zara gibi bir çok ismin türkü seslendirdiği proje kapsamında Rumeli yöresinden "Bahçada Yeşil Çınar" isimli türküyü seslendirdi. Gelir'in tarzı olmamasına rağmen mükemmel şekilde okuduğu türkü birçok kişi tarafından beğenildi.

11 Mayıs'ta klibi çekildi

Bahar Gelir'in kamera karşısına geçtiği proje Kral TV sponsorluğunda hayata geçirilirken, magazin programları Gelir ile röportaj gerçekleştirdi.

İzmirli güzel şarkıcı proje için 11 Mayıs'ta kamera karşısına Erkan Nas yönetmenliğinde geçerken, klipte Recep Aktuğ da yer aldı. Gelir, seslendirdiği türkünün klibi için toplamda 12 saat süre klipte tamı tamına 4 kostüm değiştirdi. İzmirli güzel şarkıcının klibi önümüzdeki günlerde Kral TV ve birçok televizyon kanalında yayınlanacak.

bahar gelir 33

Eflatun Türküler

Sanatçının da türkü seslendirdiği Eflatun Müzik'in çıkaracağı Eflatun Türküler  projesinde Recep Aktuğ genç sanatçıya destek olmak amacıyla klipte oynadı. İzmirli güzel sanatçı son olarak, "Ünlü isimlerin sesimi sevmeleri ve bana destek olmaları beni bambaşka yere taşıdı, hepsine minnettarım." ifadelerini kullandı.

Bahar Geli 2

Albümünü çıkarmadan önce kendini daha çok tanıttı

Bahar Gelir tam kendi albümünü piyasaya sürecekken böyle bir teklifin kendisine getirilmesiyle beraber sesini daha çok kişiye duyurma imkanına erişti. Birçok ünlü isimle aynı proje çatısı altında buluşan şarkıcı, sesini tanıtmak ve daha çok bilinmek için büyük bir fırsat yakalamış oldu.

Hayranlarına müjde verdi

Büyük bir projede daha yer almış olan güzel şarkıcı, bahsi geçen proje için tamamlanmış albümünü beklemeye almıştı. Gelir, proje bitimini bekleyen albümünü bayramda çıkaracağını açıklarken; "Selami Şahin'in desteğini hep omuzlarımda hissetmek işime olan aşkımı bir kat daha arttırdı, iyi isimler ve iyi ekiple çalışmak nasip oldu." şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.