İzmirli hayvanseverler yürek burkan görüntülere dur dedi

İzmirli hayvanseverler yürek burkan görüntülere dur dedi

Gazetemizin sabah saatlerinde "Kemalpaşa'dan yürek burkan görüntüler" başlığı ile verdiği haberden sonra, İzmirli hayvanseverler, aç ve hasta sokak köpeğini tedavi altında aldırdı.

MEDYA EGE- Gazetemizin Whatsapp İhbar Hattına düşen, aç ve hasta sokak köpekleri görüntüleri İzmir kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Gazetemizin "Kemalpaşa'dan yürek burkan görüntüler" başlığı ile verdiği haberden sonra, gazetemize ulaşan vatandaşlarlar hasta ve aç köpeğe yardım etmek istediklerini belirtti.

Olay yerine giden hayvanseverler, köpeği bularak, tedavi için veterinerlik kliniğine götürdü. Haberi okuduktan hemen sonra sokak köpeğini aldırmak için çalıştığını dile getiren bir hayvansever, "Çocuğu aldırmak için Kemalpaşa'dan ne yazık ki ki kimseye ulaşamadık. Bir gönüllü sağ olsun, köpeği kucaklayarak arabaya bindirdi. Köpeğin açlık ve hastalıktan ayağa kalkacak hali yokmuş. Verdiğimiz paketlerce mamayı hemen bitirdi. Öyle aç kalmış ki... Şimdi veterinerliğe gidiyoruz ben ve gönüllü arkadaşlarımızın himayesinde. Umarım hayata döndürebiliriz. Kemalpaşa Veterinerliğinin yanında açlıktan, bakımsızlıktan bu halde hayvanlar görmek kabul edilemez. Bu durum Kemalpaşa Belediyesi ve Başkan Rıdvan Karakayalı için utanç verici bir durumdur!" ifadeleri ile olaya ilişkin tepkisini dile getirdi.

Öte yandan hayvanseverler konuya ilişkin olarak hafta içi bir basın açıklaması yapacaklarını da duyurdu.

k.jpegk1.jpegk3.jpeg

whatsapp-image-2022-12-04-at-16-01-52.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum