İzmirli iki başkan En Güvenilir İlçe Başkanları listesine girdi!

İzmirli iki başkan En Güvenilir İlçe Başkanları listesine girdi!

ORC Araştırma Şirketi, Son 4 yılın En Güvenilir Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları Araştırması yayınlandı. Buna göre İzmir'den de iki belediye başkanı listede yer aldı.

ORC araştırma tarafından yapılan çalışma 15-28 Mart 2023 tarihleri arasında, 30 Büyükşehire bağlı 100 bin nüfusun üzerindeki 184 ilçede toplam 21 bin 900 katılımcı ile gerçekleşti. Ankette, vatandaşlara; "son 4 yılı değerlendirdiklerinde, yaşadıkları şehrin ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlarına ne düzeyde güvendikleri soruldu.

fshto44waaitqxj.webp

İZMİR'DEN İKİ İSİM YER ALDI!

Araştırmada Son 4 yılın En Güvenilir Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları listesinde İzmir'den iki belediye başkanı girdi.

fshv8qawwaqguyg.webp

Listenin ilk sırasında yüzde 67,2 ile Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Alper Taşdelen yer alırken, 4. sırada yüzde 63,2 ile Buca Belediye Başkanı CHP'li Erhan Kılıç ve 7. sırada da yüzde 61,5 ile Çiğli Belediye Başkanı Selim Utku Gümrükçü yer aldı.

fshuwzxwwaalrxe.webp

EN GÜVENİLİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI

Öte yandan Son 4 yılın "En Güvenilir" 3 Büyükşehir Belediye Başkanı da açıklandı.

Buna göre; İlk sırda yüzde 62,8 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş yer aldı. Yavaş'ı yüzde 60,6 ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen takip ederken, üçüncü sırada ise yüzde 59,1 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.