İzmirli İş Adamından Büyük Dolar Kampanyası...

İzmirli İş Adamından Büyük Dolar Kampanyası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı sonrası yurdun farklı şehirlerinde kampanya başlatan esnaf, ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolar bozduranlara çeşitli ikramlarda bulunarak hediyeler veriyor. Bunlara bir yenisi de İzmir'den eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Yastığının altında ne varsa para olarak söylüyorum gel bunu altına yatır, gel bunu TL'ye yatır ve bununla beraber piyasayı düzenleyelim'' sözlerinin ardından başlattığı dolarını boz oyunu boz kampanyasına destek veren İzmirli galerici Ramazan İzol, dolarla sattığı araçları türk lirasına çevirdi. Üstelik dolar kurunuda 2015 rakamlarına indirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısı ile on binlerce kişi ve kurum doviz bürolarına koştu elinde avucunda ne kadar varsa bozdurdu. Esnafta o kampanyalara ilginç promosyon kampanyalarıyla destek vermeye devam ediyor. İzmirli galerici Ramazan İzol, kendi bünyesinde düzenlendiği promosyon kampanyası ile destek veriyor. 

İzmirli galerici Ramazan İzol ağırlıklı olarak dövizle ithal otomobil satıyor ancak Erdoğan'ın çağrısına oda  bir kampanya ile katıldı türk lirasına döndü... 

''Gerçek boyutta herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor bizde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bizimde elimizi taşın altına koymamız gerekiyor, biz Türk vatandaşı olarak tl'mize sahip çıkmak için, ülkemizdeki vatandaşlarımızında dolarını bozması için, dedik ki dolarını bozup dekontunu bize getirenlere, biz geçen seneki döviz kurunu baz alarak işlem yapıcaz. Örnek veriyorum, şu aracımız şuanda 180 bin TL ama bize 180 bin liralık dolarını bozdurup dekontunu getiren müşteriye 150 bin TL'ye vereceğiz. Yani 180bin TL'de 30bin TL indirim yapılacak ve araç 150bin TL'ye gelmiş olacak'' diyerek kapanyaya desteğini bu şekilde açıklıyor.

Dolar kurunu 2015 Ocak ayına çekerek 1 doları 2.4 liraya sabitleyen İzol, dekont getirene binlerce liralık indirim vaad ediyor...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.