İzmirli İş Kadınları  Meslek Edindirmeye Devam Ediyor

İzmirli İş Kadınları Meslek Edindirmeye Devam Ediyor

İstihdama destek veren eğitimli ve bilinçli kadınları yetiştirerek iş hayatına teşvik eden İzmir İş Kadınları Derneği(İZİKAD) Meslek edindirme kursları ile bir çok kadını iş hayatına kazandırmaya devam ediyor.

İZİKAD, Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile ''Mesleğim Var '' Projesi kapsamında   ''Yönetici Asistanlığı(Sekreterlik)”kursu düzenliyor.
3 ay sürecek olan  kurs, haftanın beş günü 4 saat olarak verilecek.Toplam 344 saat sürecek geniş kapsamlı bu eğitimin komite başkanlığını Dilek Sak Kalkan yapacak. Eğitim boyunca ayrıca kursiyerlere Sağlık sigortası ve ödenek olarak  günlük 20 TL verilecek .Eğitimlerini tamamlayan kursiyerler kurs sonunda iş güvenliği kapsamında geçerli olan sertifika sahibi olacak.
İZİKAD Geleceğin Sekreterlerini Yetiştiriyor
Gerçekleştirilecek olan eğitim hakkında bilgi veren İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye SERTER  artık sekreterlik  anlayışının değiştiğini sekreterlerin sadece telefona bakan kişiler olamadığını, mesleğe ilişkin bilgi ve becerilere sahip ve bunları davranışa dönüştürebilen, iletişim yeteneği kuvvetli,temsil yeteneği olan sır saklayabilen birer profesyonel olduklarını dile getirdi.
Serter , Sekreterlerin, yöneticilerinin sağ kolu olduğunu, ona zaman kazandıran yönetim kadrosunun önemli bir parçası ve lokomotifi olduğunu belirtti.
İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter “Bütün bunları göz önünde bulundurarak kursu bitirdikten sonra çalışacağınız işyerlerinde görevinizi en iyi şekilde yaparak kendinizi  kurumun vazgeçilmez bir parçası yapın. Kendinize başka değerlerde katın ,donanımınızı arttırın.İZİKAD bu süreçte her zaman sizin yanınızda olacaktır.Kapımız size her zaman açık. Sizlerin bu yolculuğunda yanınızda olmak bizi mutlu edecektir.’’dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.