İzmirli İşadamı İntihar Etti!

İzmirli İşadamı İntihar Etti!

İzmirli tanınan iş adamı Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında intihar etti

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve dünyanın sayılı şanzıman dişlisi üreticileri arasında gösterilen Senkromeç Şirketi ortaklarından olan Erdal Sıraçe, fabrikasında başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi. Sıraçe ve ailesi tarafından yönetilen fabrikanın 3 aydır ekonomik krizle boğuştuğu ve üretim yapamadığı 5 aydır da işçilere maaşlarının verilemediği öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen olayda 49 yaşndaki Senkromenç Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Sıraçe, işyerine geldikten sonra çalışanlarıyla tek tek el sıkışmasının ardından odasına geçti. Bu esnada odasına misafirleriyle konuşmak amacıyla abisi Ersin Sıraçe gelince başka odaya geçen Erdal Sıraçe amcasının odasına geçti. Odaya bir kahve isteyen Erdal Sıraçe'nin olduğu odadan bir el silah sesi duyuldu. 

Abisi buldu

Silah sesi üzerine amcasının odasına geçen ağabey Ersin Sıraçe kardeşini kanlar içerisinde buldu. Özel Kent Hastanesi'ne kaldırılan Erdal Sıraçe burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından olay yerine gelen  savcı inceleme yaptı.

Dünyanın sayılı şirketleri arasındaydı

Şanzıman dişlisi üretimi alanında dünyada sayılı firmalar arasında olan Senkromenç, bir yıldır boğuştuğu krizden dolayı 6 aydır üretim yapamadığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.