İzmirli İşadamından anlamlı yardım!

İzmirli İşadamından anlamlı yardım!

İzmirli İşadamı Mutlu Atıcı, yangın bölgelerine yardımda bulundu.

BizBizeYeterizTürkiyem kampanyası kapsamında yardımda bulunan İzmirli İşadamı Mutlu Atıcı, orman yangınlarının söndürülmesi için ekipman desteğinde bulundu.

Mutlu Atıcı, "Basından takip ettiğim kadarıyla yangın yerlerindeki durumu hem görmek hem de bir kova da olsa su atabilmek için bölgeye kendi imkanlarımla yardım malzemesi götürmek amacıyla ilk perşembe günü Milas'ın Fesleğen köyüne hareket ettim. Yangın bayağı büyüktü. Yanlız basında yer aldığı gibi başı boş değildi. Asker de oradaydı diğer devletimize ait birimlerde.

Fesleğen'e giderken en az 3 yangın söndürme çalışmaları olan yere uğradım. Yetkililere elimde bulunan malzemeleri saydığımda stoklarında fazlasıyla olduğunu söylediler, Fesleğen köyüne geldiğimde, gönüllü sivil toplum kuruluşlarına yanmaz ayakkabı, eldiven, kafa lambası, kantaron yağı ve yanık kremleri dağıtıp yangın söndürme tüpü, ayakkabı, eldiven, kafa lambası bir de çalışmalara katılanların en büyük sorunu olan cep telefon şarjı için 500 adet powerbank götürdüm. Marmaris’e gideceğim fiyat artışı yapan fırsatçılara böyle zamanların afet zamanlarının milli mesele olduğunu hatırlatmak istiyorum. Ben Elazığ’daki depremde, İzmir’deki depremde duyarsız kalmadım hep devletimin milletimin imkanlarım dahilinde yanında oldum. Felaketi fırsata çevirenler felaket bölgesinde olanların yerine kendilerini koysunlar. Bedavaya vermesin en azından fazla kar etmesin" dedi.

0e13a11a-636d-4f83-a1fd-91bf7ea7b06f.jpgimage-67237377.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.