İzmirli İşadamından Bin 500 Yardım Kolisi

İzmirli İşadamından Bin 500 Yardım Kolisi

İzmirli İşadamı Mutlu Atıcı ve eşi Arzu Atıcı, Karabağlar’da yaşayan ve salgın nedeniyle ihtiyaçlı duruma düşen vatandaşlar için dev yardım desteği verdi.

BizBizeYeterizTürkiyem kampanyası kapsamında yardımda bulunan Atıcı çifti, kamyonla getirdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine verilmesi için AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca’ya teslim etti.

İzmirli işadamı Mutlu Atıcı ve eşi Arzu Atıcı, Türkiye’de BizBizeYeterizTürkiyem kampanyasına örnek davranışla katkı koydular.  Batısan Kuyumculuğun sahibi Atıcı çifti, Karabağlar ‘da yaşayan ve koronavirüsü nedeniyle ihtiyaçlı duruma düşen vatandaşlara destek olmak için ihtiyaç kolileri satın aldı. Bin 500 ihtiyaç kolisinden bin âdetini kamyona yükleten hayırsever çift, kamyonu AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın önüne getirtti.

94030184_637912397059979_2576408502704537600_n.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, Gençlik Kolları Başkanı Cihan Coşkun,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Mutlu ve Arzu Atıcı çifti, ihtiyaç kolilerini kamyonla ilçe yöneticilerine teslim ettiler.

İzmirli işadamı Mutlu Atıcı, eşiyle birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BizBizeYeterizTürkiyem kampanyasından etkilendiklerini ve bu yardımı yapmaya karar verdiklerini belirterek, “Karabağlar ‘da zor şartlarda yaşayan, ihtiyaç sahibi insanlarımızın varlığını çok iyi bildiğimiz için desteğimizi Karabağlar İlçesi’ne yapmaya karar verdik. Bunun içinde, emin el olarak gördüğümüz İlçe Başkanı İrfan Doğruca ‘ya yardımlarımızı dağıtılması konusunda yardım istedik.  Sağ olsun kendisi de bizi kırmadı ve yardımlarımızın dağıtılması konusunda desteğini verdi. Bu zor günlerde,  hep birlikte yaşadığımız ülkede, geleceğimiz için birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor. Türkiye’de sen, ben yok biz varız, biz bize yeteriz, biz birlikte güzeliz”  dedi.

94262008_252177619474073_3407732159086067712_n.jpg

Kamyon dolusu yardım kolilerini teslim alan AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Atıcı çiftinin hayırlarını kabul olmasını dilediğini belirterek, “Dünya olarak, ülke olarak, şehir olarak koronavirüsü salgınıyla mücadele ederken, girdiğimiz ramazan ayında ihtiyaçlı aileler bu yardım büyük bir destek olacak. Mübarek ramazan ayında Müslümanların dayanışmasına güzel bir örnek oldu.  Atıcı çiftine hem hayırları için hem de Karabağlar ‘da yaşayan vatandaşlarımızı düşünerek hareket ettikleri için ilçemde yaşayan bütün insanlar adına teşekkür ediyorum ”dedi.

Mutlu ve Arzu Atıcı çiftinin getirdiği kamyondaki yardım kolileri, tespit edilecek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yöneticiler ve gençler tarafından, ilçe binasına taşındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.