İzmirli kadın girişimcinin büyük başarısı!

İzmirli kadın girişimcinin büyük başarısı!

İzmir’de güzellik ve estetik konusunda sayısız başarılı işlere imza atan ve yurt dışında da Türkiye’yi bu alanda tanınır hale getiren kurumlardan birisi olan Esterella Clinic sahibesi, iş insanı Yıldız Uysal, Uluslararası Sağlık Turizm belgesi aldı.

İzmir’in estetik ve güzellik merkezleri arasında başarıları ve aldığı ödüllerle adını sık sık duyan Esterella Clinic, yeni bir başarıya daha imza attı. Esterella Clinic sahibi, iş insanı Yıldız Uysal, İzmir’de ve Türkiye’de haklı bir başarılı çalışma alanı yarattıktan sonra yurt dışı ve özellikle de Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye yönelik estetik ve güzellik alanında yoğun iş talebi oluşturulmasına da katkı koydu.

Yurt dışında ve özellikle Avrupa’da yaşayan insanlar estetik ve güzellik konusunda, içerisine turizm imkanı da olan Türkiye kaynaklı girişimleri kabul ederek, güzelleşmek ve istediği görünüme sahip olmak için Türkiye’ye tercih etmeye başladı.

617d5e56-ca6c-4c63-902e-26aac33f3778-001.jpg

Yurt dışından sağlık turizm kapsamında Türkiye’ye ve İzmir’e gelen insanların sayısındaki artış, Türkiye’nin de bu alanda söz sahibi olmasını neden oldu. İzmir’in başarılı ve ödüllerle dolu geçmişine sahip Esterella Clinic ve sahibesi, iş insanı Yıldız Uysal, Sağlık Bakanlığı’ndan işletmesi için Uluslararası Sağlık Turizm Belgesi almayı da başardı. Yurt dışı sağlık turizmiyle Türkiye’ye kazandırdıklarının büyük şeyler olduğunun altını çizen Yıldız hanım, “Sağlık konusunda Avrupa insanının öncelikle tercih ettiği ülke olmak yolunda çok hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bu alanda biz estetik ve güzellik merkezi olarak da bir katkı koyduk. Yurt dışından çok fazlaca müşteriyi Türkiye’deki bu sağlık zincirinin içine çekmeyi başardık. Uluslararası Turizm Belgesi bizim için çok ama çok önemli bir başarının belgesi oldu. Şehrimize, ülkemize ve insanlığa sağlık anlamında, turizm anlamında daha çok şeyler kazandıracağımızı düşünüyorum. Bunun içinde ekibimle birlikte yurt içi ve yurt dışı yoğun bir çalışma içindeyiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.