İzmirli mimarlar kokteylde bir araya geldi

İzmirli mimarlar kokteylde bir araya geldi

Ofis mobilyalarında kurumsal çözüm hizmeti sunan Bürotime'ın İzmir bayilerinden Oklay Ofis'in düzenlediği tanıtım kokteyli, mimar ve iç mimarlar buluşturdu.

Oklay Ofis kurucusu Harun Oklay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Oklay Ofis'in deneyimli mimarları ve ekibi Bürotime'ın modern tasarım çizgilerini yansıtan yenilikçi ürünlerine ilişkin bilgi verdi.

mehmet-reisoglu-gokhan-hamamcioglu-ali-kasap-hakan-kocaova-ilkay-avuncan.jpg

Karabağlar’daki showroomda gerçekleştirilen kokteyle Bürotime Yönetim kurulu üyesi Esin Tosunoğlu, Bürotime yöneticileri ve Mimarlık platformu Paylaşım grubu üyeleri mimar, iç mimar ve mühendisler katıldı.

selim-dilsiz-mithat-asir-elif-saglamer-dilek-tezgelen-tarkan-oktay-harun-oklay.jpg

Tüm konuklara katılımları için teşekkür eden Harun Oklay, Bürotime’ın marka gücüyle sektörde kurumsal firmaların tercihi olan isimler arasında yer aldıklarını ve bundan sonraki süreçte sektör profesyonelleriyle gerçekleştirilecek bu tip organizasyonların daha sık yapılacağını vurguladı.

berfu-oklay-ozpolat-esin-tosunoglu-ercel-ilkay-avuncan-leyla-gulsah-firat-mihriban-yuksel-karya-oklay.jpg

Showroom'daki Bürotime tasarımlarını inceleme fırsatını bulan katılımcılar tarafından; ergonomi ve sağlamlığı merkeze alarak tasarlanan Beluga bekleme ünitesi ve zarif formuyla dikkat çeken Lead masa başta olmak üzere tüm ürünler beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.