İzmirli Modacı Merve'ye büyük ödül!

İzmirli Modacı Merve'ye büyük ödül!

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5’inci Uluslararası Altın Kalite Ödülleri’ne, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü mezunu Merve Dündar’ın başarısı damga vurdu.

İzmirli Merve Dündar, uluslararası alanda da çalışmalar yapan çok sayıda seçkin ismi geride bırakarak ‘yılın en iyi moda tasarımcısı’ seçildi. Moda alanında verilen en prestijli ödüllerden birine ulaşan Dündar, 25 Ekim’de İstanbul’daki Dedeman Otel’de yapılacak gala gecesinde ödülünü alacak.

tasarimlar-1.jpg

KENDİ MARKASINI KURDU

Üniversiteden başarıyla mezun olan Dündar, sektöre de hızlı bir giriş yaparak ‘Haute Couture &Beyond Atelier by Merve Dündar’ ismiyle kendi markasını kurdu. Kişiye özel tasarımlarıyla kısa sürede fark yaratan Dündar, dünyaca ünlü markaların aradığı isim oldu. Dolce Gabbana ve Calvin Klein gibi popüler markalarla çalışan Dündar, İzmir’den uluslararası alana açılan pek çok çalışmaya imza attı.

KENDİSİNE ÖZGÜ RENK VE KESİMİ VAR

Dündar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tasarımlarım zamanın ötesinde, kendine özgü renk sıkalasına ve kesime sahip. Özellikle keçe ile yaptığım tasarımların, dünya üzerindeki sayılı çalışmalar arasında yer aldığını söyleyebilirim. Bu tasarımlar, ödül almamda da çok etkin rol oynadı. Ödülü İzmir’e getirdiğim için çok mutlu oldum. Bundan sonra da uluslararası alanda fark yaratan, çağı yakalayan, geniş kitlelere hitap edebilecek tasarımlar yapmak hedefiyle çalışmalarımı sürdüreceğim. Ödül almak, beni hem mutlu etti hem de bundan sonra yapacağım çalışmalarda bana daha büyük sorumluluk yükledi. Beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum.”

tasarimlar-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.