İzmirli siyasilerden Başkan Engin'e destek mesajı

İzmirli siyasilerden Başkan Engin'e destek mesajı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin rahatsızlanması sonrasında İzmirli siyasiler Başkan Engin'e destek mesajları yayınladı.

MEDYA EGE - Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bugün bir canlı yayın sırasında rahatsızlanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada Başkan Engin'in sağlık durumuna ilişkin "Bugün katıldığı bir canlı yayın sırasında rahatsızlanan Belediye Başkanımız Ali Engin, tedbir amaçlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştır. Müşade altında tutulan ve tetkileri devam eden Başkanımız Ali Engin’in hayati tehlikesi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.

İzmirli siyasiler de Başkan Engin'e destek mesajları yayınladı.

narlidere-belediye-baskani-ali-engin-beyin-kanamasi-gecirdi-0-001.jpg

İşte o mesajlar

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ DENİZ YÜCEL

Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'in geçirdiği rahatsızlığı büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine acil şifalar diliyor, en kısa süre iyileşerek aramıza dönmesini temenni ediyorum.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedavi gören Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

DEVA PARTİSİ İZMİR MİLLETVEKİLİ SEDA KAYA ÖSEN

Sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Narlıdere Belediye Başkanı Sn. Ali Engin'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; acil şifalar diliyorum.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ŞEBNEM BURSALI

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Sayın Ali Engin'e Allah’tan şifa diliyorum. Geçmiş olsun.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin hepimizi çok korkuttu. Şu an en büyük tesellimiz, hayati tehlikesinin olmaması. Diliyorum kısa bir süre dinlenip iyileştikten sonra görevine dönecektir.

ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI EKREM ORAN

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşup görevinin başına dönmesi dileğiyle. Dualarımız Ali başkanla.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN KILIÇ

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'e acil şifalar diliyorum. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza döneceğine inanıyorum.

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

Ani bir rahatsızlanma sonucu hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız, değerli dostum Ali Engin’e acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşup görevine devam edeceğine inanıyorum.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI BİLAL SAYGILI

Rahatsızlanan ve hastanede tedaviye alınan Narlıdere Belediye Başkanı Sayın Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabb’imden acil şifalar diliyorum.

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, iyileşerek bir an önce görevinin başına dönmesini temenni ediyorum.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’e acil şifalar diliyorum. Bir an önce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini diliyorum.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI DR. CEMİL TUGAY

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’e çok geçmiş olsun diyor, acil şifa diliyorum.

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN KARAKAYALI

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANI FATMA ÇALKAYA

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’e aci şifalar diliyorum. Ali Başkanımızın en kısa sürede görevinin başına ve çok sevdiği Narlıdere Halkı’nın yanına döneceğine inanıyorum.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin'in öğlen saatlerinde fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzüntüyle öğrendim. En kısa sürede aramıza dönmesi dileğiyle, acil şifalar diliyorum.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

Geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İDUĞ

Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavisi hastanede devam eden Narlıdere Belediye Başkanımız değerli dostum Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

Narlıdere Belediye Başkanımız Sayın Ali Engin’in en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle, Sayın Başkana ve tüm sevenlerine geçmiş olsun.

KEREM ALİ SÜREKLİ

Geçirdiği rahatsızlık sonucunda tedavi altına alınan Narlıdere Belediye Başkanı, kıymetli dostum Ali Engin'e Allah'tan şifa diliyor bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.

BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKANI FERİDUN YILMAZLAR

Narlıdere Belediye Başkanımız Ali Engin’in geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığını öğrendim. Başkanımıza acil şifalar diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.