İzmirli siyasilerden ortak mesaj: Geçmiş olsun Çanakkale

İzmirli siyasilerden ortak mesaj: Geçmiş olsun Çanakkale

Çanakkale'de 21 saattir devam eden orman yangınları kamuoyu vicdanını yaraladı. İzmirli siyasiler de paylaştıkları mesajlarla yangının bir an önce sönmesini diledi.

MEDYA EGE - Çanakkale’de dün başlayan ve yaklaşık 21 saattir devam eden orman yangınına karadan ve havadan müdahale devam ediyor.

Birçok evin küle döndüğü, birçok canlının ise hayatını kaybettiği orman yangını tüm ülkede üzüntü yarattı.

İzmirli siyasiler de orman yangınlarına ilişkin sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınladı.

İşte o mesajlar

aw014070-01.jpg

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ MAHİR POLAT

Çanakkale’de meydana gelen yangını büyük bir endişeyle takip ediyoruz. Yangının bir an önce kontrol altına alınması ve üzücü kayıpların yaşanmaması tek temennimiz. Geçmiş olsun Çanakkale

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ YÜKSEL TAŞKIN

Çanakkale'de şehir merkezine yaklaşan yangında müdahalenin yetersizliğini üzülerek görüyoruz. Kontrol altına alınamayan yangınlar kaderimiz olmamalı. Bir an önce hayatın normale dönmesini umuyorum.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TUNCAY ÖZKAN

Aklımız Çanakkale'de. Görüntüler canımızı yakıyor. Umarım yangın bir an önce söndürülür.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ DENİZ YÜCEL

Çanakkale'de çıkan orman yangını devam ediyor. Sahada canla başla çalışan görevli arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Ciğerlerimiz yanıyor! Kahroluyoruz!

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ EDNAN ARSLAN

Çanakkale’de çıkan orman yangınını büyük bir üzüntü ve endişeyle takip ediyorum. Bu felaketin en kısa sürede kontrol altına alınması en büyük temennimiz.ının bir an önce söndürülüp, kastı ya da ihmali bulunanların yargı önüne çıkarılmasını diliyoruz.

AK PARTİ İL BAŞKANI BİLAL SAYGILI

Çanakkale’de devam eden ve devletimizin kontrol altına almak için tüm gücüyle mücadele ettiği orman yangınından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb’im yeşil vatanımızı savunan kahraman orman işçilerimize kolaylıklar versin. Temennimiz yangının en kısa sürede söndürülmedir.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER

Çanakkale'de devam eden yangını içimiz yanarak takip ediyoruz. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını ve daha fazla canlımızın zarar görmemesini temenni ediyorum. Söndürme çalışmalarında canla başla çalışan herkese kolaylıklar dilerim. İlk tankerlerimiz yola çıktı.

KONAK BELEDİYE BAŞKANI ABDÜL BATUR

Çanakkale’de felakete dönüşen orman yangınının en kısa zamanda kontrol altına alınarak söndürülmesini umut ediyoruz. Yangını söndürmek için mücadele eden tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum. Gerekli durumlar için ekiplerimizi hazır bekletiyoruz.

EFES SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL

Ciğerlerimiz, canlarımız yanıyor. Çok geçmiş olsun Çanakkale

aw014070-04.jpg

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU

Ciğerlerimiz Yanıyor... Çanakkale'den gelen yangın ile ilgili haberleri endişe ve üzüntüyle ile takip ediyoruz. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması temennisiyle, yangını söndürmek için mücadele eden emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun Çanakkale...

NARLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ ENGİN

Çanakkale'de çıkan orman yangınını endişe ve üzüntüyle takip ediyoruz. Yangın bölgesinden tahliye edilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; söndürme çalışmalarına katılan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANI HALİL ARDA

Çanakkale'de ormanlık alanda çıkan ve yerleşim alanlarını da tehdit eden yangını endişeyle takip ediyorum. Yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale eden ekiplere kolaylıklar diliyorum. Umarım yangın daha fazla zarara yol açmadan söndürülür.

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN KARAKAYALI

Ciğerlerimiz yanıyor... Çok üzgünüz. Geçmiş olsun Çanakkale

BALÇOVA BELEDİYE BŞKANI FATMA ÇALKAYA

Çanakkale’de devam eden yangın bizleri de derinden üzüyor. Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan ile yaptığım görüşme sonrasında yangının çok büyük olduğunu ve ekibe ihtiyaçları olduğunu öğrendim. Bu nedenle ilk etapta 1 Arazöz ve söndürme ekibimiz bu akşam Çanakkale’ye hareket edecek. Yangının bir an önce sönmesini ve tüm söndürme ekiplerinin sağ salim evlerine dönmelerini diliyorum.

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI FATİH GÜRBÜZ

Çanakkale yanıyor! Tek bir ağaç daha yanmadan, insanımıza ve doğada yaşayan canlarımıza zarar gelmeden söndürülmesini diliyorum.

SEERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN

Çanakkale’de Damyeri Mevkii’nde başlayarak halen devam eden yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını diliyor, Ülgür Gökhan başkanımıza ve Çanakkaleli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANI SERDAR SANDAL

Ciğerlerimiz yanıyor. Çanakkale’de çıkan orman yangınını büyük bir üzüntü ile takip ediyoruz. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, zor şartlarda mücadele eden tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması tek temennimiz.

MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI AYDIN PEHLİVAN

Çanakkale’de maalesef geniş bir alanda etkisini gösteren yangına karşı alevlerin içerisinde mücadele eden ve zamanla yarışan Orman Genel Müdürlüğü ekiplerimiz ve tüm yardıma koşanlar için dua ediyoruz. Rabbim yardımcınız olsun, mücadelenizi kolaylaştırsın…

aw014069-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.