İzmirli sörfçüler yine tarih yazdı

İzmirli sörfçüler yine tarih yazdı

İzmirli sörfçüler, yine tarih yazdı. EMR Windsurf ve Yelken Kulübü’nün iki sporcusu Dünya Techno Plus Şampiyonası'nda üçüncülük elde ederek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.

Bodrum’da gerçekleşen Dünya Techno Plus Şampiyonası’na, EMR Windsurf ve Yelken Kulübü'nden Melek Altunsöz, Kutay Aksun, Demir Timuçin, Can Somer, Derin Aysan, Ali Kaan Karataş, Erencan Kolburan, Derin Aysan, Ozan Türker Türk Milli Takımı adına ve Louisa Schmidt ise Hollanda Milli Takımı adına yarıştı.

projects-5505-1629102740781-foto1.jpg

U19 erkekler kategorisinde EMR Windsurf sporcusu Ozan Türker dünya üçüncüsü olarak ülkemize madalya kazandırdı. EMR Windsurf sporcusu olan ve Hollanda Milli Takımı adına yarışan Louisa Schmidt ise U19 kadınlar kategorisinde yine dünya üçüncüsü oldu. Başarılı sporcular, Estonya'nın başkenti Tallinn’de gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda yine podyum için yarışacak.

Başarının sırrı ‘özveri’
EMR Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Emirşah Polat, başarılarının sırrını ‘özveri’ olarak açıkladı. Polat "Bu başarıların arkasında en çok sporcuların özverili çalışmaları var. Koşullar ne kadar zor olursa olsun asla pes etmiyorlar. Biz de kulüp olarak her zaman arkalarında olacağız” dedi.EMR Windsurf ve Yelken Kulübü, daha önce de Türkiye Yelken Federasyonu 2021 Milli Takım Seçme Yarışları’nda dokuz ayrı kategoride beş Türkiye Şampiyonluğu alarak bir ilke imza atmış, federasyon tarihinin en çok şampiyonluk alan kulübü olarak tarihe geçmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.