İzmirli sörfçülerden büyük başarı

İzmirli sörfçülerden büyük başarı

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü, Türk Milli Takımı’na 14 sporcu kazandırdı

Türkiye Yelken Federasyonu 2021 Milli Takım Seçme Yarışları’nın sonuçları belli oldu. Birbirinden heyecanlı yarışlar sonucunda EMR Windsurf ve Yelken Kulübü, dokuz ayrı kategoride beş Türkiye Şampiyonluğu alarak bir ilke imza attı. Kulüp, federasyon tarihinin en çok şampiyonluk alan kulübü olarak tarihe geçti.

“İftihar ediyorum”

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Emirşah Polat, covid-19 gibi zorlu bir sürece rağmen elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı gururlu olduklarını söyledi. Polat “Uzun bir çabanın, emek ve sistemli çalışmaların sonucunda bu başarıya ulaştık. Federasyon tarihine adımızı altın harflerle yazdırdık, sporcularımın her biriyle iftihar ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımızı layık olduğu yere kadar yükseltecek çocuklar yetiştirmek için hiç durmadan çalışacağız" dedi. konuştu.

projects_5505_1619548739010-foto3.jpeg

Seçme yarışları sonuçlarına göre, Techno Plus Türkiye Şampiyonu Ozan Türker, Türkiye'yi Uluslararası Yelken Federasyonu Dünya Şampiyonasında temsil edecek. Techno 293 U17 Türkiye Şampiyonu Erencan Kolburan, Plus Dünya, Techno Dünya ve Avrupa şampiyonalarında; Techno 293 U17 Kızlar Şampiyonu Melek Altunsöz, Plus Dünya Techno 293 Dünya ve Avrupa şampiyonalarında; Techno 293 U15 Türkiye Şampiyonu Devrim Karataş ile Techno 293 U13 Türkiye Şampiyonu Emir Mercanoğlu ise Techno293 Dünya ve Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve EMR Windsurf Kulübünü temsil edecek.

Yarışmada EMR Windsurf sporcusu Louisa Schmidt ise Techno Plus Kızlar 2.si oldu. Hollanda Milli Takımına seçilen Schmidt, Plus Dünya, Techno 293 Dünya ve Avrupa Şampiyonasında hem ülkesini hem EMR Windsurf Kulübünü temsil edecek. Techno Plus kızlar 3.sü Duygunaz Bozkaya, Techno293 Türkiye U15 kızlar 2. si Ada Tan, Techno293 Türkiye U15 kızlar 3.sü Alya Kaplan, Techno 293 U13 Genel 3.sü Doruk Can ile Kutay Aksun, Demir Timuçin, Can Somer ve Derin Aysan da kendi kategorilerinde Dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türk Bayrağını dalgalandırmak için yarışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.