İzmirli spor kulübünün arması icradan satılık

İzmirli spor kulübünün arması icradan satılık

Eski milli voleybolcu Şükran Akar, alacağı olan 44 bin lira için, takımın armalarını icradan satışa koydu. KSK 1912 yazılı arma 15 milyondan satışa çıkacak.

Bahri Karataş- TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta aylardır transfer yasağını borçlu olduğu eski futbolcularından muvafakatname alarak geçici süreyle kaldırmaya çalışan Karşıyaka'ya bir üzücü haber daha geldi.

Uzun yıllar bayan voleybol ve milli takımda oynayan, şimdi ise Ege Voleybol Spor Kulübünde antrenörlük yapan Şükran Akar, kulüpten 44 bin lira alacağı kaldı.9 yıldır parasını alamayan Akar ,avukatları Gökhan Uluhan ve Bahar Uluhan aracılığıyla kulübün armalarına ihtiyati tedbir koydurdu.

whatsapp-image-2021-08-17-at-17-47-43.jpeg

Ankara 4.İcra Dairesi kulübün tescili olan " Karşıyaka Spor Kulübü KSK 1912" ," Kaf sin Kaf", " 100 yıl 1912 KSK 2012" ve " 35- 1/2" şekil ibareli dört adet armayı açık artırma ile satışa çıkardı. Karşıyaka Spor Kulübü 1912 yazılı armanın 15 milyon , diğer üç armanın ise 200'er bin liradan satılacağı ilan edildi.

Ankara 4.İcra Müdürlüğü 2019/ 236 TLMT notu ile" Taşınırın Açık Artırma İlanı " ile armaların 1'inci ihale satış gününün 15 Eylül de, ikincisinin ise 30 Eylül de Ankara 1Nolu Mezat Salonu Anafartalar Mahallesi Etlik Caddesi ( Ankara Adalet Sarayı Dışarı Ek Hizmet Binası Yanı) saat 11.00- 11.02 arası yapılacağı belirtildi.

Armaların satış ilanında;

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup: Birinci artırma aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacağı ve o gün kıymetlerini yüzde 50' sine istekli bulunmadığı takdirde, yine aşağıda belirtilen gün, saat ve aynı yerde 2.artırmanın yapılarak satılacağı; şu kadar ki, bedelinin malın tahmin edilen değerinin yüzde 50' sini bulmasının ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme ve payların paylaştırma giderlerini geçmesinin şart olduğu; birinci artırmadan on gün önce başlamak üzere artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar "esatis.uyap.gov.tr " adresinden elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden başlamak üzere ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebileceği, mahcuzun satış bedeli üzerinden aşağıda belirtilen oranda KDV' nin ve ihale damga vergisinin alıcıya ait olacağı ve satış şartnamesinin icra dosyasından görülebileceği, gideri verildiği taktirde şartnamesinde bir örneğinin isteyene gönderilebileceği ,fazla bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla dairemize başvurmaları ilan olunur dendi.

whatsapp-image-2021-08-17-at-17-47-44.jpeg

Kulüpten alacağı Futbol Federasyonu kanalıyla kesinleşen 96 isimden büyük kısmından tek dönemliğine muvafakatname imzalarını alan veya alacaklarının yüzde 50'si karşılığında çek verip borç dosyalarını kapatan Kaf-Kaf, şimdi de eski voleybolcusunun bu arma satışı ile boğuşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.