İzmirli yazar İstanbul Kitap Fuarı'nda

İzmirli yazar İstanbul Kitap Fuarı'nda

İZMİRLİ YAZAR RAŞEL MESERİ 36.TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA

İzmirli senarist, yönetmen, yazar Raşel Meseri, çocuklar kadar büyüklerin de zevkle okuduğu “Can’lı ve Işıl’tılı Maceralar” serisinin son kitabı “Yeryüzü Okulu”nu 36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nda imzalayacak. Toplumsal konuların iki yakın arkadaşın ekseninde işlendiği Can’lı ve Işıl’tılı Maceralar çocuk romanı serisi, fantastik öğeler içeren bir üslupla yazılan ve finallerinde okuyucunun rotasını gerçek dünyaya doğru çevirmesini ve hayalgücünü kullanarak soru sorma yeteneğini harekete geçirmesini sağlayan kitaplardan oluşuyor. Habitus yayınlarından çıkan seride bu güne kadar “Enerji İmparatorluğu”, “Yumurtanın Sırrı”, “Dikkat Hayalleriniz Çalınabilir”, “Kâğıtların Çığlığı”, “Kayıp Kukla”  yayımlandı. 

Raşel Meseri, kısa bir süre önce raflarda yerini alan  “Yeryüzü Okulu”nu 5 Kasım 2017 Pazar günü saat 12.00’den itibaren İstanbul Büyükçekmeçe TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 3. Salon 3502 C de imzalayacak. 

Ödüllü pek çok belgesel ve kısa filmi bulunan Raşel Meseri’nin küresel ısınma temalı çocuk tiyatrosu “Edi’nin Annesi Nerede?” İzmir Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda sahnelendi. Yazarın ayrıca, Hollanda’da iki dilli basılan “Pen Parkta” isimli bir başka kitabı bulunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.