İZMİRLİ YOUTUBERDAN ANLAMLI CORONA VİRÜS MESAJI

İZMİRLİ YOUTUBERDAN ANLAMLI CORONA VİRÜS MESAJI

İzmirli YouTuber Emre Acar dijital mecralar üzerinden paylaştığı 'Teşekkürler Corona' başlıklı videosunda birlikteliğin ve elimizdekilerin değeri hakkında önemli mesajlar verdi.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen corona virüs krizinden kurallara uyarak çıkılacağı vurgulanan videoda #Evde Kal ve #Farkında Kal hashtagleri de paylaşıldı.

Corona virüsün insanlara elindekilerin önemini ve değerini hatırlattığı için videonun başlığını 'Teşekkürler Corona' olarak belirlediğini söyleyen Emre Acar, “İçinde bulunduğumuz süreçte herkes kendi yaşamını da tekrar gözden geçirdi. Bu videoda iş yoğunluğunun ve stresin içinde kaybettiğimiz değerleri, aile üyelerine vakit ayıramayışımızı ve en önemlisi de doğadan nasıl uzaklaştığımızı anlattım. Bu konuda herkesin farkındalığını artırması ve kendinden başlayarak çevresindekileri korumaları için evde kalmalarını da istedim” diye konuştu.

Doğanın bir düzen içinde olduğunu ve insanoğlunun müdahaleleri sonucunda bu dengenin bozulduğunu vurgulayan Acar sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu virüsün ortaya çıkmasıyla aslında doğa bize bir mesaj vermek istiyor. İnsanlar kendilerini şehirlerde kalabalık ortamda yaşanacak sosyal ve ekonomik bir sisteme adapte etti. Bu nedenle doğadan uzaklaşarak onu kendi çıkarlarına uygun olacak şekilde kirletti. Doğal dengenin bozulmasının yanında son yıllarda sars, mers gibi yeni virüsler de mutasyon geçirerek insanlara bulaşmaya başladı. Bu nedenle insanlara öncelikle doğanın bir parçası olduklarını hatırlatmak istedim. En önemlisi; bizi bize tekrar hatırlattığı için de bu virüsün önemine dikkat çekmek istedim”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.