İzmirliler bozuk yollardan mutsuz!

İzmirliler bozuk yollardan mutsuz!

İzmir'in önde gelen sosyal medya hesaplarından İzmir'de Son Dakika hesabı "tartışma konusu" ile vatandaşların nabzını tutuyor. İzmir'de Son Dakika hesabı "tartışma konusu" ise İzmir'in yollarıydı.

Medya Ege-İzmir'de Son dakika sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımında, "İzmir'de asfaltlanmasını istediğiniz cadde ve sokaklar var mı? Varsa belediyeleri etiketleyerek yorum yapabilir, böylelikle çalışmaların doğru noktalara yapılmasına da katkı sağlayabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

İzmir'de Son Dakika'nın kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldığı tartışma konusunda vatandaşlar bozuk yollardan dert yandı.

basliksiz-1.jpg

İşte tartışma konusuna vatandaşlardan gelen yorumlar;

A. B. : Bence yolu düzgün olan yer var mı? diye sorsaydınız, saymamız daha kısa sürerdi...

N. K. : Bence asfaltı kazısınlar toprak yol daha iyi.

F. K. : Tunç Soyer başkanın bisiklet yolu hariç her yer özellikle Bozyaka bide önceden bozdukları yeri yaparlardı şimdi ona da hasret kaldık.

K. B.: Altınyol'da, Girne caddesinde ve birçok yerde yağmur suyu mazgallarını asfalta sıfır yapmayı yıllardır beceremedik daha fazla bişi beklememek gerek...

N. U. : Dalgamı geçiyorsunuz siz geçen günde herkesten aldığınız yorumlardan sonra hala anlayamadınız mı? Herkesin iyi şeyler yazmadığı yorumlardan sonra

780x411-bucada-bozuk-asfalt-isyan-ettirdi-1548188083688.png1609483182532.jpg

whatsapp-image-2022-04-04-at-12-50-56.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.