İzmirliler Çorumlular Gecesi'nde buluştu

İzmirliler Çorumlular Gecesi'nde buluştu

1000 kişilik organizasyonda salon tıklım tıklım doluydu.

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Kadın Konseyi Genel Başkanı ve İzmir Temsilciliği Başkanı Yeliz Tunç'un düzenlediği "İzmirliler Çorum'da Buluşuyor" organizasyonu siyaset ve iş dünyasını buluşturdu. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, CHP Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Çorum Hitit Dernekleri Konfedarasyonu İzmir Temsilciliği Onursal Başkanı Ali Baklan'ın yanısıra siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri yer aldı. 

Gecede Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ telefonla bağlandı; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl,  Gürsel Tekin, Seyit Torun,  Kamil Okyay Sındır, Fikri Sağlar, CHP Çorum İl başkanı, Mecitözü, Aşdavul, Oğuzlar Belediye Başkanları mesaj ve çelenk gönderdiler. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak da mesaj çelenk gönderdiler. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ankara'da olduğu için katılamadığını beyan etti.

Gecede sanatçılar Nergiz Ay ve Ercan Papur sahne aldılar. Yaklaşık 1000 kişilik bir katılımın olduğu gece birbirinden güzel görüntülere sahne oldu. Bayraklı Belediyesi Havuz'da düzenlenen gecede açıklama yapan gecenin düzenleyicisi Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Kadın Konseyi Genel Başkanı ve İzmir Temsilciliği Başkanı Yeliz Tunç, "Gecemize katılan tüm hemşehrilerimize, siyaset ve iş dünyamızın değerli temsilcilerine teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik ruhuyla kültür ve dayanışma faaliyetlerimizi daha da etkin konuma getireceğiz. Bu gece de birlikte oluşumuz gücümüzü gösterdi. Katılan herkese çok teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

15139591_1432080186816509_30615786_n.jpg

15209044_1432083413482853_118441390_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.