İzmirliler dikkat! Orman yangını tehlikesi öngörülüyor!

İzmirliler dikkat! Orman yangını tehlikesi öngörülüyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, bugünden başlayarak önümüzdeki 3 gün boyunca İzmir ve çevresinde meteorolojik açıdan orman yangını tehlikesi öngörüldüğünü açıkladı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından açıklama yaparak vatandaşlara uyarıda bulundu. Köşger, açıklamasında "Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugünden başlayarak önümüzdeki 3 gün boyunca İzmir ve çevresinde meteorolojik açıdan orman yangını tehlikesi öngörülmektedir. Lütfen, yangına mahal verecek her türlü eylemden kaçınalım, ciğerlerimiz yanmasın" dedi.

fxsjdsmuuaycjxz.jpg

İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince de bölge müdürlük sorumluluk sahasındaki müdürlerine ve ekiplerine yangın riski uyarısında bulundu. Orman işletme müdürlerine bugünden itibaren hafta sonu dahil 3 gün boyunca saatte 60 kilometre şiddetli rüzgâr ve yüksek sıcaklık nedeniyle yangın riskinin yüksek olduğu belirtildi. Teknik eleman, ekip ve kulelerin teyakkuz durumunda bulunması, devriye gezilmesi ve ateş yaktırılmaması dahil yangınla ilgili tüm tedbirlerin alınmasına ilişkin uyarıda bulunuldu.

aw668460-04.jpg

fxsjdsfveamno1n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.