İZMİRLİLER KAHKAHAYA BOĞULDU

İZMİRLİLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Milyonları kahkahaya boğan Ata Demirer’in, Seferihisar’da çekilen ‘Olanlar Oldu’  filminin İzmir galası Optimum’da yapıldı. Optimum ’da sevgi seli içinde binlerce kişi tarafından karşılanan Ata Demirer ve film ekibi mutluluk selfiesi çekti.  

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, Hakan Algül’ün yönettiği, yapımcılığını BKM filmin üstlendiği ‘Olanlar Oldu’ filmi İzmir galası için başrol oyuncularıyla birlikte İzmirli sinemaseverlerle buluştu. Optimum’da düzenlenen galaya ünlü komedyen Ata Demirer ve filmin başrol oyuncuları Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Seda Güven, Salih Kalyon ve filmin yönetmeni Hakan Algül katıldı.  ‘Olanlar Oldu’ ekibi film gösterimi öncesinde düzenlenen söyleşide sevenleri ile hasret giderdi.

İzleyicileri Kahkahaya Boğan Film Alkış Yağmuruna Tutuldu

Dev Ajans organizasyonu ile İzmir Optimum Outlet AVM Cinemaximum sinemalarında yapılan gala öncesinde ünlü komedyen Ata Demirer İzmir’in hayatında özel bir yeri olduğunu söyledi. Filmin çekildiği İzmir’in Seferihisar Sığacık ilçesini çok beğendiğini belirten Ata Demirer İzmirliler ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Gösterim öncesinde filmin çekildiği Seferihisar’ın Belediye Başkanı Tunç Soyer de ekibe sürpriz yaparak galaya katıldı. Film izleyenleri kahkahalar boğarken film boyunca izleyiciler komik anları alkışlarıyla taçlandırdı.  İmza attığı her filmde milyonları güldüren Ata Demirer son filminde hem tekne kaptanı olarak hem de 60’lı yaşlarda Döndü karakteri ile sinemaseverler ile buluştu. Özellikle Ata Demirer’in Döndü rolünü çok komik bulan izleyenler romantik komedi filmine tam puan verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.