İZMİRLİLERDEN SENA ŞENER’E SEVGİ SELİ

İZMİRLİLERDEN SENA ŞENER’E SEVGİ SELİ

İzmir Optimum yaz boyunca devam eden Bahçe Konserleri’nde bu kez Sena Şener rüzgarı esti.

 İzmir Optimum bahçe alanında sahneye çıkan dijital dünyanın yeni yıldızı Sena Şener, sevenleriyle muhteşem bir konserde buluştu.  

"Bak bana" single’ı, Tuna Kiremitçi ve arkadaşları albümünde seslendirdiği "Birden Geldin Aklıma" ve Mahmut Orhan’ın remixlediği " Self Control” cover’ı ile dillerden düşmeyen Türk pop müziğin yetenekli ismi Sena Şener’in İzmir Optimum’daki konserine hayranları büyük ilgi gösterdi. Müzik listelerinde zirveye çıkan şarkılarıyla sahneye çıkan Sena Şener, Optimum‘da konser coşkusunu zirveye taşıdı. 
 

Hayranlarından Genç Yıldıza Büyük İlgi 
 

Konser öncesinde sanatçıyı görebilmek için İzmir Optimum’a akın eden binlerce Sena Şener hayranı, dillerden düşmeyen şarkıları keyifle seslendirdi.  Bir saat süren canlı performansında hit şarkılarını sevenleriyle yorumlayan Sena Şener, büyüleyici sesiyle dinleyenlerden tam not aldı. Konserde coşku genç yıldızın sözlerini yazdığı, Mahmut Orhan’ın seslendirdiği “Feel” şarkısıyla doruğa çıktı, binlerce kişi şarkıya eşlik ederek dans etti. İzmir Optimum Instagram hesabı üzerinden yapılan yarışmaya katılan üç şanslı takipçi de Sena Şener ile tanışma ve selfie çektirme şansı kazanarak bu güzel konser anılarını ölümsüzleştirdi . 


İzmir Optimum AVM Açık Hava Konser Programı

5 Ağustos Pazar Can Gox
11 Ağustos Cumartesi Zakkum
19 Ağustos Pazar Buray
25 Ağustos Cumartesi Kalben

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.