İzmirlilerin buluşma noktası : Mavibahçe AVM

İzmirlilerin buluşma noktası : Mavibahçe AVM

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 1'inci yaşını İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın muhteşem konseriyle kutladı.

Zeynep Rana Aybar tarafından organize edilen 1'inci yıl kutlamaları, tüm ziyaretçileri şaşırtan flashmob gösterisiyle başladı.

Flashmob sonrası gelen 1'inci yıl pastası, büyüklüğü ve MaviBahçe AVM’de bulunan saat kulesinin minyatürü olması itibariyle de ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

İstanbul’dan gelen ve gösteri sanatları topluluğu olan Kabile ekibi, tahta bacaklar, jonglör ve dansçılarıyla tüm gün boyunca, MaviBahçe’yi adeta karnaval alanına çevirdi.


Bir yıl içinde alışveriş, sanat, spor ve modanın kesiştiği noktada durması ve ses getiren etkinlikleriyle İzmir’in buluşma noktası haline gelen MaviBahçe’de 1'inci yıl kutlamaları geç saatlere dek sürdü.

Gece sahneye çıkan Kent Orkestrası’nın 6 farklı solistinin seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılar tüm ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kent Orkestrası’nın görselliğiyle öne çıkan başarılı sahne performansının yanı sıra; ışık şovları da geceye renk kattı. Büyük bir kalabalığın ilgiyle izlediği konser 7’den 77’ye tüm ziyaretçileri mest etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.