İzmirlilerin vazgeçilmez eğlencesi yine hizmette

İzmirlilerin vazgeçilmez eğlencesi yine hizmette

İzmirlilerin vazgeçilmez eğlencesi ve İzmir Fuarı'nın sembollerinden Coşkun Lunapark, yeni adı Lunapark İzmir'le hizmet vermeye hızla devam ediyor.

İzmir Fuarı'nın değişmez eğlencesi Coşkun Lunapark artık İzmirliler'e Lunapark İzmir adı altında hizmet veriyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Fuarı'na gelen tüm ziyaretçilerin eğlence merkezi olan Lunapark İzmir, son model oyuncakları ve aletleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. 


İzmirliler'in hayatında büyük bir yer kaplayan ve çocukluk yıllarına damgasını vuran Lunapark İzmir ile ilgili konuşan firma sahiplerinden Önder Coşkun, 1974 yılından bu yana İzmirliler'e hizmet vermekten ve hayatlarına güzel anılar katmaktan dolayı sevinç ve gurur duyduklarını belirtti. Yola çıkışlarındaki amaçlarının İzmir'e özel bir eğlence kültürü yaratmak olduğunu dile getiren Coşkun, aradan geçen yıllarda bunu başarmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


''Çocuklarımız başta olmak üzere hemen herkese seslenecek; mutluluk, heyecan ve adrenalini bir arada yaşatacak coşkulu bir merkezin temellerini attık'' diye konuşan Önder Coşkun ''Coşkun Lunapark adıyla, İzmir Enternasyonal Fuar alanında yarım asırdır macera ve eğlenceyi İzmir’e ve misafirlerine sunduk'' dedi.
 

43 YILLIK GELENEK
 

Bu yıl, 43'üncü yaşını dolduracak işletmelerinin, Lunapark İzmir adıyla misafirlerine tıpkı ilk günkü heyecanla hizmete devam edeceğini söyleyen Coşkun ''Haklı gurur ve başarılarıyla bugüne gelen işletmemiz, köklü geçmişine ait saygın kimliğini öncelikle sıkı güvenlik anlayışına ve kaliteli eğlence misyonuna borçludur. Lunapark İzmir, keyif ve heyecanla zaman geçirmek isteyen her yaştan eğlence severin buluşma noktası olmuş, şehrin güzide simgelerinden biri olmayı başarmıştır'' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.