İZOB-DER Adnan Bulu ile devam edecek

İZOB-DER Adnan Bulu ile devam edecek

İzmir Organizasyon Bileşenleri Derneği (İZOB-DER) Genel Kurulu’nda Adnan Bulu, ikinci kez başkanlığa seçildi.

Ege Genç İş Adamları Derneği Merkezi’nde gerçekleşen İZOB-DER’in İkinci Olağan Genel Kurulu’nda Adnan Bulu Başkanlığı’ndaki Yeni Yönetim Kurulu, üyelerin oy birliğiyle seçildi.

yonetim-1.jpg

Bulu, “İki yıl önce pandemiden dolayı işlerini kaybetme noktasına gelmiş sektör temsilcileri olarak, İZOB-DER çatısı altında birleştik. İlk genel kurulumuzdan bu yana Derneğimiz, varlığı, aktif çalışmaları, yön veren ve uzlaştırıcı yaklaşımları ile İzmir’deki etkinlik firmalarının sözcüsü olmayı başardığı gibi, sektörümüzün ülke genelinde örgütlenerek, 3 federasyon ve 1 konfederasyon kurulmasına katkı sağladı” diye konuştu.

genelkurul1-1.jpg

Bundan sonra yaşanabilecek kriz durumunda organizasyon sektörünün sözcülüğünü yapabilecek temsil yeteneğine sahip olduklarını dile getiren Bulu, İZOB-DER’in sektörde bir iletişim platformu olarak iletişimin artmasına, meslektaşlar arası dayanışma ve işbirliklerinin gelişmesine katkı sağladığını söyledi. Ege Davet Etkinlik Federasyonu’nda (EDEF) liderlik misyonu üstlenmek amacıyla, temsil edilecek delegelerin de belirlendiği Genel Kurul’da, Adnan Bulu Başkanlığı’ndaki İZOB-DER’in yeni yönetimine şu kişiler seçildi:

Adnan Bulu, Alper Koçak, Ali Özgür Öztürk, Mustafa Özcan, Seçkin Öner, Gülperi Uğur, Burcu Şahin, Sidal Çandarlı, Zeki Karatay, Leyla Özer, Sabih Duralı, Alp Özdemir, Orçun Salman, Hande Çoban, Cenk Aşan, Şöhret Akşit.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.