“İZOL Aşireti’nden Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek”

“İZOL Aşireti’nden Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek”

“ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIZ”

Dünya genelinde 3 milyonun üzerinde mensubu bulunan İzol aşiretinin genç sözcüsü ve iş adamı Ramazan İzol, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIZ”

İzol aşiretinin genç sözcülerinden Ramazan İzol, “Ülkemizin sınırları bizim namusumuzdur ve biz bu sınırları korumakla mükellefiz. Eğer bizim sınırlarımızda tehditler söz konusuysa ve bir terör yapılanması varsa bu bizim namusumuzu zedeleyici hareketlerin olduğu anlamına gelir. Onu muhafaza etmek bu devletin başındaki insan ve içinde yaşayan millet için mecburidir” dedi.

“YÜZ BİNLERCE AKRABAMIZ O BÖLGEDE”

Türkiye’nin sınır dışı Afrin, Münbiç ve Sincar’a yapmış olduğu operasyonları İzol aşireti olarak sonuna kadar destklediklerini belirten İzol aşiretinin genç sözcülerinden ve Güney Doğu Bölgesi’nin kanaat önderlerinden olan Ramazan İzol, “Bölgede yaklaşık 3 milyona yakın nüfusumuz bulunmaktadır. Bunun dışında bizler bugün olduğu gibi her zaman devletimizin yanında olduk. İzol aşiretinin çıkış noktası Kuzey Irak Bölgesi olduğu için o bölgelerde yüz binleri aşkın akrabamız bulunmaktadır. Biz onlarla bu süreçte birçok görüşmeler yaptık. Elhamdülillah hepsinin destekleri tamdır” dedi.

Diğer kanaat önderlerini de destek vermeye çağıran İzol, “Bizim görüşümüz şudur ki, bizim gibi kanaat önderlerinin ve aile büyüklerinin çıkıp devletimizin yanında olduklarını dile getirmeleri gerektiğidir. Elbette yanında olduklarını biliyoruz ve eminiz ama bunu açık etsinler ve dile getirsinler. Bu sayede açık etmeyen diğer kanaat önderlerini de cesaretlendirmiş oluruz. Biz asla ama asla teröre destek vermiyoruz. Terörü destekleyenleri de yanımıza yaklaştırmıyoruz. PKK bir terör örgütüdür ve bu ülkeye zarar vermeye çalışmaktadır.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Bu ülkenin sınırlarını ihlal etmeye çalışan ve içten yapılanarak ülkenin bölünmesini isteyen her grup bizim için terör örgütüdür. Bu nedenle İzol aşireti olarak bu operasyonu destekliyoruz. Elimizden ne gelirse de yapmaya hazırız. Görev olarak üzerimize ne düşerse ailemizin bütün üyeleri vatan, memleket, din, vicdan, ülkemizin huzuru için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Allah orada çalışan askerlerimizin yardımcısı olsun ve destek veren tüm halktan da Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.