İzol: "Vatana, millete ve bayrağa hizmet eden bir gençlik"

İzol: "Vatana, millete ve bayrağa hizmet eden bir gençlik"

"GENÇLER BİZİM YARINIMIZDIR"

Gençlere imkan verilmesi ve gençlerle ilgili büyük platformlar oluşturulması için çağrıda bulunduklarını aktaran Güneydoğunun genç kanaat önderlerinden ve İzol aşiretin genç sözcüsü Ramazan İzol, " Ülkede terör faaliyetleri arttığı zaman hendek meseleleri vs. ve bunların öncesinde biz dedik ki darbeden önce gençlere yol gösterilsin, bununla ilgili hep çağrılarda bulunduk ve nihayetinde milletvekili seçilme yaşı 18'e indirildi. Gençlere yavaş yavaş önem verilmeye başlandı. Biz bunları söylemeye devam ettik. Biz bu sözlerimizin yerine gelmesi için görüşmeler yaptık. Çünkü gençler ülkenin temel taşıdır. Gençler ülkenin geleceğidir. Türkiye'de genç nüfus oldukça yüksektir. Şu anda bu gençleri hedef alan bir çok terör örgütü, dış mihrap ne yazık ki Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlarda bu gençleri maşa olarak kullanmaya çalışıyorlar. Bizim ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

GENÇLİKLE İLGİLİ BÜYÜK PLATFORMLAR

Gençlerin terör örgütleri, dış mihraplar ve Türkiye'nin üzerinde planları olan ülkelerin oyunlarına gelmemesi gerektiğini belirten İzol, "Gençlerimizin o genç beyinlerinin kirletilmemesi için onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Bununla ilgili mecliste bir ziyaret gerçekleştirdik. İki gün boyunca Türkiye'nin hemen hemen tüm illerindeki milletvekillerine bir dizi ziyarette bulunduk. Yaptığımız bu ziyaretlerde gençliğe önem verilmesi gerektiği, gençlerimize sahip çıkılması gerektiği, gençlikle ilgili büyük platformlar yapılması gerektiğini ifade ettim. Gençlerin vatanına, milletine, bayrağına ve devletine hizmet etmeye meyilli olması gerektiğini anlattım. Bu gençler yarın bu ülkeye, bu vatana, millete ve bayrağa hizmet edecekler. Bu hizmetin yerine gelmesi için gençlerin muhakkak aydınlatılması gerekiyor. Bununla ilgili büyük platformlar kurulması gerekiyor.  Bu çalışmalar için ben mecliste iki gün boyunca milletvekillerini ziyaret ettim. Bunlarla ilgili açıklamalar yaptım. Böyle taleplerde bulundum. Çok şükür ki güzel ve olumlu gelişmeler kaydettik" değerlendirmesinde bulundu.

"GENÇLER BİZİM YARINIMIZDIR"

Önümüzdeki günlerde cumhurbaşkanı ile bir görüşme ayarlayıp, bu konuyu arz edeceğini dile getiren Ramazan İzol, "Gençlerle ilgili büyük platformlar yapılması konusunda cumhurbaşkanımıza talepler ilettik. İnşallah bire bir görüşmemizde cumhurbaşkanımıza bunları arz edeceğim.

Çünkü cumhurbaşkanımız da gençlerine sahip çıkan bir liderdir. Türkiye'nin geleceği gençlere emanettir. Eğer biz güzel bir gelecek istiyorsak gençlerimizi güzel yetiştirmeliyiz. Hizmet etmeyen bir millet, hizmet etmeyen bir genç nesil yarın bu ülkenin bataklığa sürükleneceğini işaret eder. Bu sebeple güzel ve gelişmiş bir ülkenin geleceğine aydınlıkla bakabilmesi için yetişmiş akıl sahibi gençler lazım. Milletvekili ile görüşmelerimde bunları dile getirdim. Olumlu cevaplar aldım. Yakın zamanda cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmede de bu gençlikle ilgili büyük platform yapılması ile ilgili talepte bulunup büyük bir adım atacağız. Güzel bir gelecek için akıl sahibi, vatana, millete, devlete, bayrağa hizmet edecek  gençler lazım. Bununla ilgili durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Gençler bizim yarımızdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.