İZSİAD ve Başkan Soyer’den işbirliği mesajı

İZSİAD ve Başkan Soyer’den işbirliği mesajı

Küçükkurt: “İzmir için birlikte çalışalım”

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Görüşme kapsamında İzmir için ortak projeler üretme mesajı verildi.

Sanayici ve iş insanları olarak belediyeyle el ele vererek ortak projeler geliştirmekten büyük memnuniyet duyacaklarını dile getiren İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Daha güzel ve dünyanın ilgisini çeken bir İzmir için birlikte çalışalım” dedi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi on binlerce yurttaşın katıldığı 10 Kasım törenlerinin stadyumlarda yapılmasını ve İZSİAD olarak bu tür organizasyonlarda birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını söyleyen Küçükkurt, İzmir-Selanik arasında karşılıklı gemi seferi düzenleneceği haberinden de büyük sevinç duyduklarını, kültürel alışverişin yanı sıra iki şehrin ekonomik ilişkilerine de katkı sağlayacağı için Belediye Başkanı Tunç Soyer’i desteklediklerini ifade etti.

Soyer’e kitap hediye edildi

İzmir'in her kesiminden çok büyük bir teveccüh ve ilgi olduğunu, ilgiden memnuniyet duyduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’e birçok müze kazandıracaklarının da müjdesini verdi. Soyer, Küçükkurt’un İzmir için birlikte çalışalım düşüncesini de paylaştığını belirterek, “Hepimizin görevi İzmir’e hizmet etmek. Bunu da hep birlikte daha iyi yapacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

 Başkan Soyer'in ‘ziyaretlerde çiçek değil, kütüphaneye bağışlanmak üzere kitap getirin’ çağrısına İZSİAD da kulak verdi. İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Cengiz, kendi yazdığı, Cemal Süreya'nın yaşamını anlatan "Yalnızlığın Başkenti" adlı romanını Soyer'e hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.