İZSİAD yönetimi "İyilik"te buluştu

İZSİAD yönetimi "İyilik"te buluştu

İyilik Atölyesi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

 

MaviBahçe AVM’de henüz üç ay önce hizmete girmesine rağmen İzmirliler’den büyük ilgi gören İyilik Atölyesi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, derneğin sosyal sorumluluk projeleri arasında dezavantajlı bireylerin toplumsal yaşama dâhil olmasının önemli bir paya sahip olduğuna dikkat çekerek, “Derneğimizin haftalık Yönetim Kurulu’nu İyilik Atölyesi’nde yaparak bu farkındalığa sahip çıkalım ve destek olalım istedik. Son derece nezih bir ortamda, çalışan arkadaşlarımızın kaliteli hizmeti ve ikramları eşliğinde çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Tüm sivil toplum kuruluşlarının toplantılarını belirli aralıklarla İyilik Atölyesi’nde yapmalarını öneriyoruz. Üyelerimizin de aileleri ile birlikte yorgunluklarını İyilik Atölyesi’nde gidermelerini istiyoruz” dedi.

İki saatten fazla süren toplantı sonrasında İZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, kafe çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çalışanlarının tümü Down sendromlu bireyler ve annelerinden oluşan İyilik Atölyesi, dezavantajlı bireylere yönelik Türkiye’nin en özgün projelerinden biri olma özelliği taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.