İZSİAD’ın Başarı Hikayeleri Sohbetleri sürüyor!

İZSİAD’ın Başarı Hikayeleri Sohbetleri sürüyor!

İZSİAD Başarı Hikâyeleri Sohbetleri, Sevimli Deri ve İZBAŞ Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli’nin katılımıyla internet üzerinden gerçekleşti

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, başarı hikâyelerinin gelecek nesillere örnek olacağını söyledi. Toplum veya bireyler tarafından başarılı atfedilen insanların sürekli öğrenme duygusuyla hareket ettiğini vurgulayan Küçükkurt, “İş dünyasında öğrenme kültürünü devam ettirmek ve üyelerimizin yaşadığı zorluklar üzerinden çıkarım yapabilmek için başarı hikayelerine çok önem veriyoruz. Hem üyelerimizin yaşam hikayelerini öğrenmek hem de yaşanılan kriz anlarında ve iş dünyasında doğru adımları belirlemek vazgeçilmez bir konu” dedi.

izsiad-eyup.jpg

“İş dünyası sürekli öğrenme süreci”

İnternet üzerinden gerçekleşen toplantıda konuşan Sevimli Deri ve İZBAŞ Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sevimli, pandemi sürecinde toplantıya katılan üyelere teşekkürlerini iletti. Babasının iş dünyasında yer almasından dolayı çalışma hayatına erken denebilecek bir yaşta başladığını belirten Sevimli, “ İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okurken ihracat yapabilmek için düşüncelerim vardı. Çünkü ihracat yapmadan üretim yapmak eksik kalıyordu. Üniversiteden mezun olduktan sonra Türk ekonomisinde deri ürünleri önemli bir kalemdi. 2002 ile 2014 yılları arasında iç piyasa hizmet ettim. Bu süre zarfında ürettiğimiz ürünlerimiz iç pazarda aranan bir üründü. Yaptığınız işte her zaman en iyisini düşlerseniz başarılı olursunuz. İş yaşamı sürekli öğrenme sürecidir. Bu süreçte kendinizi dış dünya açık şekilde geliştirmelisiniz” diye konuştu.

“Birbirimizde destek olduğumuz sürece topluma destek olabiliriz”

1994 yılında İZBAŞ Serbest Bölge’nin yönetim kurulunda on yıl faal bir şekilde görev aldığını ifade eden Sevimli, “İZBAŞ Yönetim Kurulu olarak her zaman çevreye ve insana saygılı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Bu iki değerimiz üretim yapmaktan daha yararlı. İzmir iş çevresi için İZSİAD çok değerli. İş dünyasından sürekli gelişime açık olmak için dernek üyelerimiz için birbirimize katkı yapıyoruz. Birbirimize destek olduğumuz sürece yaşadığımız topluma da destek olabiliriz” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.