İZSU Çocuk Köşesi bu yıl da İEF’de yerini aldı

İZSU Çocuk Köşesi bu yıl da İEF’de yerini aldı

İZSU Genel Müdürlüğü’nün bu sene 4 ayrı stantla katıldığı İzmir Fuarı, 10 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

Türkiye’nin en büyük ve köklü fuar organizasyonu olan İEF, dün kapılarını açtı.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 91. İzmir Enternasyonal Fuar’ında (IEF) 220 metrekarelik standıyla İzmirlilerden yoğun ilgi gören İZSU, bu yılki fuarda 250 metrekarelik bir alanda 4 ayrı stantta ziyaretçilerle buluşuyor.

31082023-165358-0.jpeg

Yaşayan Körfez programı çerçevesinde hayata geçirilen İZSU projeleri, Atık Su Arıtma, Çevre Koruma ve Kontrol, Kanalizasyon Dairesi Başkanlıkları’na tahsis edilen iki stant alanında İzmirlilerin ilgisine sunuldu. Stantlarda toplamda 11 milyar liralık yatırımla gerçekleştirilen Yaşayan Körfez projelerinin maket sunumları da yer alacak. İZSU’nun bir diğer büyük projesi olan Atık Suyun Geri Kazanımı Projesi de bu stantlarda tanıtılıyor.

Su Arıtma Dairesi Başkanlığı ve Projeler Dairesi Başkanlığı Enerji Şube Müdürlüğü’nün ortak yer alacağı stantta ise yenilenebilir enerji ve içme suyu projeleri sergileniyor. “İzmir’in Suyu Musluktan İçilir” sloganının vurgulanacağı stantta, İzmir’in şebeke suyunun içilebilir ve sağlıklı olduğuna dair farkındalık yaratmak için ziyaretçilere su tadımı yaptırılacak ve şebeke suyu analizleri ziyaretçilerle paylaşılıyor. Ters Şemsiye Yağmursuyu ve Enerji Hasadı Sistemi ile Boru İçi Hidroelektrik Santral projelerinin tanıtımları ise maket ve video gösterimleriyle yapılıyor.

31082023-16546-0.jpeg

Geçen yıl yoğun ilgi gören İZSU Çocuk Köşesi bu yıl da İzmirlilerle buluştu. Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı’na tahsis edilen stant alanında İZSU’nun çocuklara yönelik sosyal projeleri tanıtılıyor. Stantta geçen yıl olduğu gibi İZSU Çocuk etkinliklerine de yer verildi. Bu yıl kapsamı genişletilen İZSU Çocuk programı fuar boyunca saat 16:00’da başlayıp 21:30’da sona erecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.