İZSU ekipleri üstyapı çalışmalarına hız kazandırdı

İZSU ekipleri üstyapı çalışmalarına hız kazandırdı

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in merkez ilçelerinde yürüttüğü altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların üstyapı çalışmalarını da üstlendi.

İZSU, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında İzmir’in birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Nüfusun ve trafik akışının yoğun olduğu merkez ilçelerde günlük yaşamın sekteye uğramaması için yoğun mesai yapılırken İZSU kazılan alanların üstyapı çalışmalarını da üstleniyor.

image10.png

Bu kapsamda, İZSU ekipleri tarafından İzmir’in 60 noktasında bin 400 metrekarelik parke üst kaplama imalatı yapıldı. Karşıyaka, Bayraklı, Gaziemir ve Konak ilçelerindeki kilit parke-beton üst kaplama çalışmaları ise devam ediyor.

Gaziemir Hürriyet Mahallesi’nin içme suyu hattında yenileme çalışmalarını tamamlayan İZSU ekipleri, kazılan sokaklarda serim kilit parke imalatını da sürdürüyor. 115 metrekare serim kilit parke imalatının yapıldığı alanda çalışmalar devam ediyor.

Merkez ilçelerde devam eden tüm üst kaplama çalışmaları, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla kısa sürede tamamlanacak.

image6.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.